Ilustacija (©Shutterstock)
Ilustacija (©Shutterstock)

AZIJA: Igra se samo u Iranu, Havadaru preti napadač koji se vratio iz penzije posle tri godine

Vreme čitanja: 3min | uto. 01.06.21. | 09:25

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

Izabrane vesti

(Fudbal, Iran 2)

Fudbaleri Havadara nastavljaju borbu za neku od prve dve pozicije i plasman u viši rang. Trenutno su na drugom mestu na tabeli, sa bodom manje od lidera Baderana i istim brojem poena kao trećeplasirani Mes Kerman. Pobedili su na poslednja četiri od pet mečeva, a kod kuće na tri od poslednja četiri. Kapiten, igrač i trener Malavana je nekadašnji reprezentativac Irana, Sejed Džalal Rafhaej. On je završio karijeru još 2017. godine, ali se potom vratio na teren posle 1.755 dana kako bi pomogao ekipi i odmah je na debiju dao gol.

OKSIN ALBOREZ - RAJKA BABOL, 16.10

(Fudbal, Iran 2)

Duel ekipa koje će da se bore za opstanak. Alborez je u veoma teškoj situaciji, poslednji je na tabeli i čak 12 bodova je u ovom trenutku udaljen od opasne zone. Sada mu u goste dolazi upravo ekipa koja je prva iznad crte, Rajka Babol. To stavlja domaće fudbalere pred obavezu da jure bodove. U poslednjih 13 kola pobedili su samo jednom, Malavan sa 2:1, a osvojili su u tom periodu ukupno svega šest bodova. U prošlom kolu Kejbar ih je tukao sa 5:0. Rajka je ove godine već pobedila Alborez, u januaru je bilo 2:1.

FAJR SEPASI - ČUKA TALEŠ, 16.50

(Fudbal, Iran 2)

Čuka Taleš se nalazi u teškoj situaciji. Nije pobedio nijednom u poslednja četiri kola, osvojio je samo dva poena u tom periodu i sada mu timovi koji nisu u zoni ispadanja beže pet poena. Fajr Sepasi igra promenjivo u poslednje vreme, izgubio je tri od prethodnih pet mečeva. Skliznuo je na šestu poziciju. Najbolji strelac ekipe je Mohamad Kazemi, strelac svega pet golova. Nije Fajr Sepasi previše efikasan, postigao je do sada 27 pogodaka na 26 mečeva. Dva gola je dao na samo jednom od poslednjih sedam mečeva.

KOŠE TALAE - BADERAN, 17.15

(Fudbal, Iran 2)

Derbi 27. kola. Koše Talae dočekuje lidera Baderan iz Teherana. Domaćin je u odličnoj formi, ostvario je pet pobeda u poslednjih šest kola, uz remi sa Navadom. Utisak je pokvarila donekle samo eliminacija iz Kupa Irana, u osmini finala je posle produžetaka bio bolji Sepahan sa 2:0. Baderan je u poslednjih sedam kola doživeo dva poraza, ali uprkos tome i dalje ima bod više od drugoplasiranog Havadara. U prvom susretu Koše Talaea i Baderana, u januaru ove godine, bilo je 1:1. Baderan je u poslednjih 15 minuta na tom meču imao igrača manje.

ŠAHIN BUŠER - ARMAN GOHAR, 18.00

(Fudbal, Iran 2)

Arman Gohar je jedna klasična domaćinska ekipa. Najbolja je na svom terenu. Međutim, sada ide u goste, a tamo je totalno drugačija priča. Od 13 mečeva "na strani" izgubila je čak devet. Samo su dva kluba lošija od Armana Gohara po toj statistici. Šahin Bušer ima samo šest bodova više na ukupnoj tabeli, ali je u poslednje vreme u mnogo boljoj formi. Nije izgubio na poslednja četiri meča, a prethodna dva je rešio u svoju korist. Inače, Šahin je tim sa najviše remija ove sezone u ligi, bez pobednika se završilo 12 njegovih mečeva od 26.


tagovi

Iran 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara