Kristijano Ronaldo slavi pogodak (©Reuters)
Kristijano Ronaldo slavi pogodak (©Reuters)

AZIJA: Finale u Indiji, Al Nasr vezao šest pobeda, a Šandung tri

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.05.24. | 09:32

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

Đindao Vest Koust nije dobro počeo sezonu u kineskoj Superligi. U poslednjoj ligaškoj utakmici Šandung je trijumfovao sa 3:1 nad Nantong kod kuće, što je bila njegova treća uzastopna pobeda, i sada zauzima peto mesto sa 17 bodova u devet mečeva. Zaostaje šesto poena za liderom Šangaj Šenhuom. Đingdao Vest Koust je na 13. mestu sa osam bodova u devet mečeva. Zapadna obala je odigrala nerešeno 1:1 u poslednjem meču protiv Meidžou Hake, produživši niz bez pobeda na pet susreta.

ATK MOHUN BAGAN - MUMBAJ SITI, 16.00

(Fudbal, Indija 1 plej-of)

Dva najbolja tima indijske Superlige iz ligaškog dela prošla su kroz plej-of i stigla do finala. Mumbaj Siti putuje u subotu da se suoči sa ATK Mohun Baganom u meču za titulu šampiona. Kada su se dve strane poslednji put sastale u akciji Superlige, Mohun Bagan je u aprilu na svom stadionu slavio sa 2:1. Kamings i Petratos su bili ključni igrači za Mohun Bagan ove sezone. Kamings je najbolji strelac ekipe sa 11 golova, i na trećem mestu je među najboljim strelcima lige. Skoro isto tako impresivan, Petratos je pogodio 10 puta. U poslednjih šest ligaških mečeva, Mohun Bagan je pobedio četiri i izgubio dva meča. Mumbaj Siti je u međuvremenu slavio na pet duela i izgubio jedan u poslednjih šest.

AL NASR - AL VEHDA, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Pošto je obezbedio mesto u AFC Ligi šampiona sledeće sezone, Al Nasr želi da doda još tri boda u meču saudijske lige u subotu protiv Al Vehde, koji je na sredini tabele. Al Nasr je na drugom mestu sa 71 bodom, 12 poena manje od prvoplasiranog Al Hilala. Trećeplasirani Al Ahli, prvi klub van mesta u AFC Ligi šampiona, zaostaje 19 bodova za Al Nasrom. Nasr je pobedio u poslednjem meču lige sa 1:0 protiv Al Halidža, što je njegova šesta uzastopna pobeda. Al Vehda je izgubila sa 2:0 protiv Al Hazma u prethodnom ligaškom meču, produživši niz bez pobede na tri zauzima 12. mesto sa 32 boda.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara