Navijači Persepolisa (©Reuters)
Navijači Persepolisa (©Reuters)

AZIJA: Esteglal se vraća na čelo prvenstva Irana, Persepolis se budi, igra se u Indoneziji, Libanu, Indiji...

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.11.21. | 08:57

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Liban 1)

Al Akha ima tri vezana poraza u šampionatu Libana. Al Tadamon je sakupio dva boda više od današnjeg rivala, a čak tri nerešena ishoda na pet mečeva. Obe utakmice na svom stadionu Al Akha je izgubila, a nije postigla nijedan gol. Na poslednja tri duela ovih timova dolazio je tip 0-2 pogotka.

MES RAFSANJAN – PERSEPOLIS, 13.30

(Fudbal, Iran 1)

Šampion Irana Persepolis loše je počeo novu sezonu. Ima sedam bodova iz četiri utakmice, ali ni konkurenti nisu ubedljivi na početku Persijan Gulf Pro lige. Mes Rafsanjan je u sredini tabele sa četiri boda. Prošle sezone u u duelu ovih timova, Persepolis je obe utakmice dobio sa po 1:0. Velikan iz Teherana u gostima ima pobedu i poraz u dva meča.

BALI JUNAJTED – PERSELA, 14.45

(Fudbal, Indonezija 1)

Bali Junajted je na petom mestu šampionata Indonezije, sa devet bodova manje u odnosu na lidera Bjajangkaru. Persela je tek na 13. poziciji i čeka je borba za opstanak. Na četiri poslednje međusobne utakmice bilo je 0-2 gola. Bali je loš na svom stadionu. Na pet mečeva ima samo jedan trijumf, uz tri remija.

ATK MOHUN BAGAN – KERALA BLASTERS, 15.00

(Fudbal, Indija 1)

ATK Mohun je vicešampion Indije. Poražen je u finalu od Mumbaja sa 2:1. Na startu sezone na svom terenu dočekuje Keralu Blasters, ekipu koja je u proteklom prvenstvu bila na 10. mestu. Oba meča prošle sezone dobio je Mohun, na svom terenu sa 3:2, a u gostima sa 1:0.

-----------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

ESTEGLAL – NASAĐI MAZANDARAN, 15.30

(Fudbal, Iran 1)

Domaćin ima šansu da se vrati na čelo tabele na kome je trenutno Aluminijum Arak, koji ima bod više, ali i utakmicu više. Esteglal nije poražen u novom prvenstvu Irana. Samo jedan gol je primio velikan iz Teherana, osvajač kupa ove zemlje prošle sezone. Nasađi je bez pobede u prethodne tri utakmice (dva poraza i remi). U proteklom šampionatu oba međusobna duela Esteglal je rešio u svoju korist. Na svom terenu je slavio sa 1:0, a u gostima sa 3:1.

SEPAHAN – TRAKTOR SAZI, 15.30

(Fudbal, Iran 1)

Sepahan je prošle sezone bio najveći rival Persepolisu za titulu. Posle tri trijumfa na startu, prošle nedelje je izgubio od Zob Ahana. Na svom terenu tim iz Isfahana je dobio oba meča, i to bez primljenog pogotka. Traktor Sazi je u donjem delu tabele, sa samo jednim trijumfom, uz tri poraza na početku novog šampionata ove azijske zemlje. Sepahan je dobio tim iz Sazija na oba meča prošle sezone, na svom terenu sa 2:0, a u gostima sa 1:0.

KAZMA – AL FAHAHEL, 16.40

(Fudbal, Kuvajt 1)

Danas počinje novi šampionat Kuvajta. Kazma je prošle sezone bio četvrti, sa četiri boda manje od šampiona Al Nasera. Al Fahahel je bio u sredini tabele. Kazma je prošle sezone osvojila četiri boda u međusobnim susretima protiv današnjeg rivala. U gositma je slavio sa 4:0, a na domaćem terenu je bilo 2:2.



tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara