©Star Sport
©Star Sport

Azarov: Želimo duplu krunu

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.03.23. | 17:51

"Finiš sezone je pred nama, nema opuštanja, maksimalno ozbiljno ćemo shvatiti svakog sledećeg protivnika", kaže Gruzin

Levi bek Crvene zvezde, Irakli Azarov, sve više koristi minutažu koju mu ukazuje Miloš Milojević i postaje sve značajniji faktor u ekipi srpskog šampiona.

Gruzin je na pravi način odmenio Milana Rodića u drugom poluvremenu utakmice sa Radničkim u Sremskoj Mitrovici i asistirao za gol Kingsu Kangvi.

Izabrane vesti

Crvenoj zvezdi se sada otvorio put ka trofejima u oba takmičenja.

"Bilo je izuzetno teško igrati protiv Radničkog, radi se o ekipi koja nam nije poznata u istoj meri kao i ostali superligaši, takođe vremenski uslovi su bili veoma loši. Uspeli smo da na teškom gostovanju stignemo do cilja, a to je plasman u narednu rundu takmičenja. Finiš sezone je pred nama, nema opuštanja, maksimalno ozbiljno ćemo shvatiti svakog sledećeg protivnika, bilo da se radi o Kupu Srbije ili prvenstvu, želimo da ponovimo uspehe iz prethodne dve godine i osvojimo duplu krunu", istakao je Azarov.

Već u nedelju izabranike Miloša Milojevića očekuje sledeći izazov u okviru 27. kola Superlige Srbije, kada će crveno-beli od 17 časova gostovati ekipi Napretka.

"Utakmica protiv Napretka je poslednja pred reprezentativnu pauzu, želimo da pobedom zatvorimo ovaj miniciklus utakmica. Znamo da se radi o dobroj ekipi i da nas očekuje jedno od najnezgodnijih gostovanja, ali i veliki broj naših navijača. Zvezdaši su i na prethodom meču pokazali koliko su posvećeni, hladno vreme i kiša koja je padala tokom cele utakmice u Sremskoj Mitrovici, nisu ih sprečili da nam budu vetar u leđa. Cenimo trud koji ulažu, znamo da putuju svuda sa nama i zbog toga ne sumnjamo u njihovu podršku u nedelju", zaključio je Irakli Azarov.


tagovi

Irakli Azarovi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara