Atletiko traži napadača, broji do 35.000.000 evra za Belotija

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.12.19. | 16:57

Torino traži daleko više, ali će morati da popusti

Dijego Kosta je dokazan, ali je u oktobru proslavio 31. rođendan i sve je češće u ambulanti nego na terenu. Žoao Feliks je tek stigao, ali nije klasičan špic. Alvaro Morata ove jeseni „sipa“, međutim, za takmičenje na više frontova Atletiku je potreban makar još jedan klasičan napadač. A Dijego Simeone ga je identifikovao u – Torinu.

Kako Edinson Kavani spada u „nemoguću misiju“, Andrea Beloti prvi izbor struke na stadionu „Vanda Metropolitano“, pa će Jorgandžije pokušati da ga dovedu već u zimskom prelaznom roku. Gez garancija da će uspeti, međutim, makar će pokucati na vrata italijanskog kluba. Kako piše Tutosport, stacioniran baš u Torinu, Atletikovi rukovodioci spremili su 35.000.000 evra i sa tom ponudom će izaći pred predsednika Bikova, Umbara Kaira.

Izabrane vesti

Jedina je nevolja u saznanju da Kairo, poput kolege mu Klaudija Lotita u Laciju, ima megalomanske zahteve i često je nerealan u proceni, pa je navodno na najboljeg igrača Torina okačio cenu od celih 100.000.000 evra. Jasno je da taj novac nikako ne može da dobije, čak ni u situaciji kad je letos glatko odbio Daljen, iako su Kinezi nudili ravno 50.000.000 evra za italijanskog reprezentativca.

Atletiko će pokušati da što je moguće više obori  Torinove zahteve, igrajući na kartu želje Andree Belotija da promeni sredinu. Napadač je prevazišao tim Valtera Macarija, pokazao da je za bolji klub – ranije su ga bezuspešno jurili Napoli i Roma – i definitivno mu se ne ostaje, bez obzira što ga Kairo pritiska ponudom za obnovu ugovora, oročenog do juna 2022. Andrea Beloti i njegovi zastupnici uporno odbijaju sve predloge i samim tim nateraće Kaira da popusti u zahtevima. Samo je pitanje do koje sume.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara