Komentari na vest

Atletiko kao izduvani balon - problemi na terenu i lažne priče o narodskom klubu

The KING sa Sportske

pre oko 3 sata

Simeone je odavno prevazidjen trener vreme njega i njegovog fudbala je proslo, ocigledno da su mu ljudi iz Atletika lojalni on je njih spasao kad su bili pred bankrotom svojim rezultatima….
C

Crni Roko

pre oko 4 sata

I ovde lazu gradjane kako je jedan klub satro narodni a osnovala ga udba.
p

pupi

pre oko 4 sata

Da to je onaj kako se vika, tkz stub srBstva🫣
M

Mucci

pre oko 2 sata

Uzmite jedan complexan. Možda pomogne. Svako dobro.
D

Dachaa

pre oko 4 sata

Treba im jednostavno sveza krv tj.novi trener,svaka cast Dijegu na uradjenom do sad.Ali nije to to vise
P

Pelisijer

pre oko 4 sata

Colo je problem. Kao sto je Alegri bio Juventusu. Covek i dalje igra fudbal sa 5 defanzivaca, 3 veznjaka gde nijedan nije ofanzivan, poluspic i nedorastao spic. Razumeo bih da su tim sredine tabele, ali oni napadaju titule u svim takmicenjima.

samovasgledam

pre oko 5 sati

Tolko' od Alvareza...da ponovim, " ako je Gvardiola procenio da u šampionskom timu treba da igra samo 15-20 min, zato što toliko vredi, u drugim timovima (ne šampionskim) može da igra svih 90min."
I

Ima

pre oko 2 sata

Jedan malo veci sampionski tim koji je uzeo svetsko prvenstvo i on je tu igrao 90 minuta hehehe atletiko je bio i ostao malo daleko od sampionskog tima tek po koji bljesak 3 titule u 30 godina i tako to

KoRn

pre oko 5 sati

Ne znam je li ovo ona lik koji se ubija da pljuje Atletiko Madrid posebno posle utakmice sa Real Madridom. Ocigledno je zaludjenik Real Madrida. Znaci nikakva kriza,nikakvi problemi imaju jednu pobedu i jeden poraz u Ligi šampiona,u La ligi su cetvrti imaju 5 bodova manje od prvoplasiranog.
@

@KoRn

pre oko 2 sata

Cuj nema problema. Atleiko je ulozio veoma ozbiljne sume novca da bi se borio za top 4, po ulozenim parama veca je razlika izmedju njih i Reala, nego uzmendju njih i ostatka lige. Nisam siguran da je Barca ulozila vise. Te price o top 4 su bile slatke pre jedno desetak godina. Njihov cilj treba da bude borba za titulu sa Barcom i Realom, kao i borba za trofej u Evropi. Da je Barca onako razbijena u Ligi sampiona Fliku bi se stolica ozbiljno zatresla. Ancelotiju mozda nebi zbog Ligi sampiona koje je osvojio.
O

Ovo

pre oko 5 sati

..vam je kad zene komentarisu fudbal.
E

Egost

pre oko 5 sati

Voleo bih da vidim Klopa na klupi Atletika, bilo bi to sigurno berićetno za sve