Atletiko digao ulog za Kavanija, ali sve je dalja realizacija...

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.01.20. | 22:55

Matadorov brat nezadovoljan ličnim uslovima

Otac Edinsona Kavanija možda navija da njegov sin zaigra u Atletiku ove zime, ali njegov drugi sin, ujedno i primarni agent popularnog Matadora indirektno radi na tome da se transfer ne dogodi!

Samo nekoliko dana pošto je Luis Kavani izjavio da Čelsi, a pogotovo Mančester junajted nemaju šanse da dobiju Edinsona ove zime i da je Atletiko jedini za temperamentnog golgetera, iz Španije se začulo da je transfer koji Dijego Simeone toliko forsira u ovom trenutku sve dalji od realizacije!

Izabrane vesti

Iako je prema saznanjima Marke Atletiko spreman da podigne ulog za Kavanija i Pari Sen Žermenu ponudi celih 18.000.000 evra, Edinsonov brat Valter Fernando anvodno je nezadovoljan uslovima koje je ponudio prvi čovek Atletika Migel Anhel Hil Marin, što je Rohiblankose dovelo u tešku poziciju pred dva presudna dana u januarskom prelaznom roku.

Ova informacija zbunula je kompletnu tamošnju fudbalsku javnost pošto se danima priča o tome kako je Kavani jedino spreman da igra za Simeonea i da bi sve dao da sarađuje s njim. Podsetimo, Kavani u PSŽ ima još 9.000.000 evra za platu do kraja sezone. Međutim, njegov brat nije zadovoljan konačnim uslovima saradnje, zbog čega su pregovori trenutno stopirani. Navodno, Valter Fernando čak planira da se vrati u četvrtak za Pariz, što bi definitivno zakomplikovalo priču o Kavanijevom dolasku u junu, pošto ga Simeone treba odmah.

Sada ostaje da se vidi šta će se dogoditi u završnih 48 sati zimske pijace. Nije nemoguće da ponovo dođe do preokreta, ali da li ova situacija daje veću šansu Čelsiju, koji se prethodno obavezao da će platiti kompletnu platu Kavaniju do kraja sezone i u budućnosti?

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara