Foto: Reuters
Foto: Reuters

Atletiko bi Čalhanoglua za “dž”

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.11.20. | 16:27

As javlja da bi Jorgandžije da dovedu Turčina na kraju sezone kao slobodnog igrača

Želeo je Atletiko Madrid Hakana Čalhanoglua više puta u protekloj deceniji, bio je sjajni izvođač slobodnih udaraca želja Jorgandžija i na leto 2016. godine, a možda je sada pravi momenat u kom bi moglo da dođe do saradnje. Kako javlja madridski As, Atletiko želi da dovede Čalhanoglua kao slobodnog igrača na kraju sezone.

Turskom reprezentativcu ističe ugovor na kraju juna, a razgovori o nastavku saradnje su se zakomplikovali, kako pišu mediji u Italiji.

Izabrane vesti

Čak iako bi bivša zvezda Leverkuzena volela da ostane u Milanu, njegovi agenti su ga već ponudili nekim evropskim timovima.

Čalhanoglu ima platu od 2.500.000 evra po godini na San Siru, a zahtev da bi ostao u klubu nije manji od 5.000.000 evra. Postoje čak i natpisi u Italiji koji tvrde da je zahtev igrača između 6.000.000 i 6.500.000 evra po sezoni.

Mančester Junajted je takođe povezivan sa okruženjem igrača.

Ovaj 26-godišnji fudbaler mogao bi da napusti Milan ako Rosoneri ne uspeju da se dogovore sa njim i produže njegov mandat u klubu.

Čalhanoglu je tokom dve sezone u Leverkuzenu odigrao 58 ligaških utakmica za Bajer i postigao 11 golova. Slobodni udarci postali su njegov “trejdmark“ i tada je još bio zanimljiv Atletiku, ali nije došlo do dogovora.

Možda je sada pravi momenat, a Čolo Simeone je imao prilike da se iz prvog lica uveri u kvalitet Čalhanoglua, pa zato i ne čudi što želi da ga dovede. Posebno ako bi to učinio - besplatno.


tagovi

Hakan Čalhanoglu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara