Atak ATK-a na prvo mesto

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 09:32

Zanimljiv duel na zatvaranju kola u Indiji (15.00)

Dvostruki šampion indijske Superlige, ekipa ATK-a večeras će na umu imati prvo mesto na tabeli. Sastav iz Kolkate će na svom terenu dočekati Nort Ist nakon nešto više od nedelju dana pauze, pa će pokušati da na lep način nastavi priču u nacionalnom prvenstvu (15.00).

Sa druge strane, Hajlenderi nisu pobedili na minulih sedam utakmica, a poslednja pobeda je došla još tokom prve dekade novembra, što bi značilo da ekipa Roberta Jarnija pod hitno mora da napravi određene promene u sastavu kako bi se vratila na pravi put. Pobeda protiv jednog od favorita za titulu umnogome bi im pomogla da u tome i uspeju.

Izabrane vesti

Prethodno kolo donelo nam je veliki derbi u Kolkati između ATK-a i Goe, koji je završen pobedom upravo domaće ekipe, koja je time samo unela dodatnu konfuziju u nikada neizvesniji šampionat Indije. Uzmimo u obzir da večerašnji domaćin ima 13 poena iz šest utakmica kod kuće i jasno je da se favorit već sam iscrtava.

Od igrača na terenu valja istaći Roja Krišnu iz tima ATK-a, koji je na poslednjem okršaju između ove dve ekipe postigao dva gola. Sigurno će imati i motiv više, uzimajući u obzir da mrežu nije zatresao već više od mesec dana. Ali to ne znači da je njegov uticaj na napade iščezao, pošto je na poslednje četiri utakmice tri puta asistirao.

Njihove utakmice na terenu ATK-a u poslednje vreme su donosile izuzetno mali broj pogodaka. Tačnije, svih pet počev od 2014. godine donelo je marginu "0-2".

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 15:00 8920 INDS1 Atletico de Kolkata - NorthEast United ug 0-2 1,76
Ukupna kvota1,76

INDIJA 1 - 14. KOLO

Sreda
Bengaluru - Odiša 3:0 (2:0)

Četvrtak
Čenajin - Jamšedpur 4:1 (2:0)

Petak
Hajderabad - Mumbaj 1:1 (0:1)

Subota
Goa - Kerala Blasters 3:2 (2:0)

Ponedeljak
15.00: (1,55) Atletiko de Kolkata (3,70) Nort Ist (6,00)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara