Luka Dinj (Reuters)
Luka Dinj (Reuters)

Aston Vila pobedila Njukasl, Čelsi i Vest Hem, francuski reprezentativac pred vratima

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.01.22. | 19:30

Još jedno zanimljivo pojačanje stiže na Vila Park

Aston Vila je već na početku zimskog prelaznog roka dovela kapitalca u liku i delu Filipea Kutinja iz Barselone, a sada je još jedno zvučno pojačanje pred vratima Vila Parka.

Kako javljaju Skaj i još neki pouzdani izvori sa Ostrva, Vila je u odmaklim pregovorima oko kupovine francuskog reprezentativca Luke Dinje. Iskusni levi bek je nedavno zatražio od Evertona da napusti klub jer nije zadovoljan saradnjom sa trenerom Rafom Benitezom, a Španac je jedva dočekao da mu pokaže izlazna vrata Gudisona. Od tada je postao jedan od najtraženijih defanzivaca na zimskoj pijaci. Danima su se kao kandidati za njegovo dovođenje pominjali Njukasl, Vest Hem i Čelsi koji traži privremenu zamenu za teško povređenog Bena Čilvela.

Izabrane vesti

Ipak, na kraju je Aston Vila bila najkonkretnija. Klub sa Vila Parka je u završnim pregovorima sa Evertonom, a obeštećenje bi trebalo da iznosi između 25.000.000 i 30.000.000 evra. Što se tiče dogovora sa igračem, Skaj javlja da tu neće biti problema i da će Vila lako da nađe zajednički jezik sa nekadašnjim bekom Rome i Barselone koji želi u Birmingem.

Vilin trener Stiven Džerard smatra da su mu u defanzivnoj liniji neophodna pojačanja jer za četiri pozicije računa samo na sedmoricu igrača. Na levom beku ima neubedljivog Meta Targeta i veterana Ešlija Janga. Neko od njih dvojice bi Dinjovim dolaskom mogao da završi na transfer listi.


tagovi

Zimski prelazni rok 2022Luka Dinj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara