Asano: O tome kako sam prihvaćen u Srbiji i Partizanu znaju svi u Japanu

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.10.19. | 10:45

Brzonogi ofanzivac crno-belih srećan zbog povratka u nacionalni tim i gola

Povratak Takume Asana u japansku nacionalnu selekciju doneo je i pogodak zbog kojeg brzonogi ofanzivac više nego ponosan.

Nekadašnji igrač Arsenala pogodio je protiv Tadžikistana i tako opravdao poverenje selektora, koji je s mnogo pažnje ispratio njegova izdanja u dresu Parnog valjka.  
"Za mene je prvenstveno važno što sam dobio poziv u reprezentaciju, velika stvar za mene. O tome kako sam prihvaćen u Srbiji, da imam poverenje šefa, igrača i publike se zna čak i tamo. Sve te stvari su uslovile mom pozivu i drago mi je da je rezultiralo golom", ponosno će Asano.

Izabrane vesti

Asano se sada nalazi u avionu za Beograd, a u glavni grad Srbije trebalo bi da sleti danas popodne, posle čega će se odmah priključiti radu sa svojim klupskim kolegama. Ipak, Japanac otkriva da ga od dolaska u Humsku muči stopalo, zbog čega još nije uspeo da pokaže 100 odsto mogućnosti...
"Od kada sam došao u Partizan imao sam problem sa stopalom i nisam mogao sve da iznesem na terenu kako sam želeo, a zbog velikog broja utakmica nismo imali ni vremena za odmor iako smo terapije radili svaki dan. Sada je sve iza mene, dobro se osećam i spreman sam za nastavak sezone".

Na video snimku gola protiv Tadžikistana mnogima se učinilo da je nasmejani Japanac promenio nijansu svoje prepoznatljivo plave kose...
"Što se tiče moje kose, nisam menjao boju samo je više siva, tako da ste dobro videli i na snimku", smeje se Asano.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara