Artem Milevski ima novi klub, boriće se za opstanak

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.12.20. | 14:27

Potpisao krakoročan ugovor sa ukrajinskim Minaijem

Postoji mnogo knjiških primera bespotrebno proćerdanog talenta zbog jeftine zabave i potrebe za svakodnevnim konzumiranjem poruka. Negde u taj folder ide i nekada jedan od najtalentovanijih igrača istoka Evrope, Artem Milevski. Snažni napadač bio je projektovan kao novi Ševčenko, bio je biser omladinske škole Dinama.

Istina, bilo je i golova, ali daleko od toga da je postigao onoliko koliko je mogao. Zbog ludih kijevskih noći karijera mu je brzo krenula silaznom putanjom. O tome je mnogo pričao i Miloš Ninković.

Izabrane vesti

Bio je Milevski 2013. godine pominjan i kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde. Tada bi to bila bomba prelaznog roka, ali za sve je ispalo bolje što Milevski nije osetio Beograd i tadašnju atmosferu u Ljutice Bogdana.

Put ga je navodio u Hajduk iz Splita, igrao je i za gradskog rivala Split, rumunsku Konkordiju, Tosno. Zaličio je na ozbiljnog igrača tokom mandata u beloruskom Dinamu iz Bresta. Dao je osam golova za ekipu čiji predsednik je u tom trenutku bio Dijego Maradona.

Potom je igrao za Kišvardu i ponovo Dinamo iz Bresta... Na kraju Milevski je pronašao novi klub.

On je potpisao ugovor sa ukrajinskim Minajim na godinu dana. Reč je o timu koji je u prvom delu prvenstva Ukrajine osvojio deset bodova, i čeka ga teška borba za opstanak.


tagovi

Artem Milevski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara