Arsenalovim mukama nema kraja: Tuhel stopirao Kurzavin transfer

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.01.20. | 17:15

Povredio se Huan Bernat...

Ako ste mislili da u Arsenalu stvari ne mogu da budu lošije, prevarili ste se. Namere Mikela Artete da angažuje Lejvana Kurzavu u trenutku su pale u vodu pošto je celu priču stopirao Tomas Tuhel! Bar za zimski prelazni rok...

Naime, trener francuskog šampiona poručio je da Kurzava neće dobiti mogućnost da promeni sredinu već na zimu, iako je nekadašnji bek jasno poručio da želi u Premijer ligu u januaru i zbog toga je promenio agenciju i prešao kod Kije Jorabhjana. Razlog za to je povreda Huana Bernata, zbog čega je PSŽ ostao ranjiv na poziciji levog beka.
“Potreban nam je Lejvan, iskreno. Nismo pričali s njim o odlasku ili ostanku. Trenutno imamo Bernata i Kurzavu na levom beku i to je dobro. Ali, pošto se Bernat povredio, kako da idemo dalje bez Kurzave? Nemoguće je“, rekao je Tuhel i dodao:
“Lejvan je igrao dobro protiv Monaka, trenira dobro i sluša. Na njemu je da pokaže koliko vredi. Lejvan je odigrao mnogo dobrih utakmica za nas, a sigurno će igrati i u nedelju“.

Izabrane vesti

Tokom jučerašnjeg dana pojavile su se priče da PSŽ za Kurzavu traži između pet i sedam miliona evra obeštećenja, čak su se pojavile informacije da je Francuz dogovorio potpisivanje predugovora na pet godina. Ali, za leto.

To, međutim, ne odgovara preterano Arsenalu, jer im je Kurzava potreban već sada. Mikel Arteta ima ogromnih problema na bekovskim pozicijama jer su povređeni Kolašinac, Tirni, Beljerin, a s njima i Čejmbers koji je završio sezonu. Ideja je bila da Kurzava dođe po hitnom postupku na Emirejts i ugasi požar, ali je Tuhel takvu ideju predupredio i poručio da od toga nema ništa...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara