Rezzime jučerašnjeg dana (subota): BATE ne zna gde udara

Vreme čitanja: 3min | ned. 19.04.20. | 08:46

Pogledajte ko vam je 18. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

KRUMKAČI - GRANIT (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:1
Najbolje je u subotu prošla ekipa Krumkačija, koja je na domaćem terenu savladala Mikaševiče sa čak 4:1 (2:0). Samim tim, ovaj tim se priključio Lokomotivi iz Gomelja i Ošmjaniju na čelu tabele. Pročitajte opširnije u izveštaju.

ISLOČ MINSK - SLAVIJA MOZIR (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:1
U uvodnom duelu jučerašnjeg dana, Isloč iz Minska je došao do pobede protiv Slavije Mozir. Tim iz beloruske prestonice tako je došao do sasvim solidne pete pozicije na tabeli, a vama doneo lep dobitak – 2:1 (0:0). Pročitajte opširnije u izveštaju.

OSIPOVIČI - BGATU MINSK (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:3
Na tiketima se našao i duel iz nižih liga Belorusije. Tri puta su Osipoviči vodili protiv Energetika, a tri puta su gosti uspevali da izjednače. Ipak, konačan udarac odličnom timu Energetika je u 88. minutu zadao Saplin, time vama donevši solidan dobitak.

REGAR TADAZ - ISTARAVŠAN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:1
Užasno na početku sezone igra Istaravšan. Ovog puta je na gostovanju Regaru upisao i treći poraz, a za sve je bilo zaslužno katastrofalno odigrano drugo poluvreme. Ruku na srce, sigruno je boleo i onaj gol primljen u prvom minutu, nakon koga je ipak usledio kakav-takav odgovor i poravnanje do pauze. No, domaći su u nastavku peko Mahmadijeva Ganijeva došli do još tri gola i nabacili vam osmeh na lice.

PRECRTANO

BATE BORISOV - TORPEDO ŽODINO (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0
Pravo je pitanje šta se ove sezone dešava sa ekipom BATE-a iz Borisova. Tim koji se ranije lagano šetao kroz evropske kvalifikacije, a usput često meru uzimao i našim timovima, ove sezone je izgleda samo bleda senka u nacionalnom šampionatu. Nakon dva uvodna poraza, delovalo je da će sve krenuti na bolje, jer su na red došle dve pobede, ali je sve poništeno bledim remijem sa Torpedom iz Žodina – 0:0. Pročitajte opširnije u izveštaju.

GOMELJ - NAFTAN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0
Belorusija je jedina zemlja u Evropi u kojoj se i dalje kreće fudbalska lopta. U subotu je kraju privedeno peto kolo u tamošnjem prvom rangu, a ujedno smo gledali i preostalih šest susreta u drugoj ligi. Bilo je tu par poznatih imena, poput Gomelja i Naftana, koji su udarili jedan na drugog. I jedan i drugi tim su u sezonu ušli sa ogromnim minusom. Naftan je kažnjen oduzimanjem čak 15 poena, dok je Gomelju oduzeto pet, pa će samim tim borba za opstanak ova dva tima biti utoliko teža. Neće im u tome pomoći ni današnjih 0:0 u međusobnom duelu. Pročitajte opširnije u izveštaju.

ARSENAL D. - OŠMIJANI (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 0:3
Odlično je prošla i ekipa Ošmjanija, koja je na gostovanju Arsenalu iz Džjarhinska postigla tri gola i u prilično čudnom duelu slavila pobedu – 0:3 (0:1). Nažalost, oborila je ujedno i vaše tikete. Pročitajte opširnije u izveštaju.

VITEBSK - DINAMO BREST (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:0
Vitebsk je pred svojim navijačima ugostio DInamo iz Bresta, čiji su igrači danas redom gubili živce, a na kraju su bili zasluženo poraženi nakon ludo dosuđenog penala na pet minuta pred kraj meča – 1:0 (0:0). Pročitajte opširnije u izveštaju.

SPUTNJIK - SMORGONJ (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1
Od keca na duelu između Sputnjika i Smorgona teško da je moglo šta da bude. Već u prvom minutu, gosti su došli do vođstva preko Savostjanova i taj rezultat bio je na snazi sve do pet minuta pred kraj, kada je Lagutin poravnao na 1:1. Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat, pošto Sputnjik nije mogao do potpunog preokreta.

ORŠA - LIDA (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 3:2
Orša je u sezonu krenula sa minusom od tri poena zbog kazne nacionalne federacije Belorusije, ali je već u prvom duelu uspela da ih nadoknadi i da bude na nuli. Iako je Lida povela u 26. minutu preko Senkeviča, a potom imala i 1:2 nakon gola istog fudbalera, Kalinjin Makarov su napravili preokret, doneli "iz dvojke u keca", što vas svakako nije obradovalo.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara