Tilo Kerer (©AFP)
Tilo Kerer (©AFP)

Arsenal pronašao pojačanje za odbranu u Parizu, hoće li 9.000.000 evra biti dovoljno?

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.05.21. | 17:08

Tilo Kerer na meti Tobdžija

Daleko je Arsenal od kluba koji je bio pod vođstvom Arsena Vengera, borba za titulu je već duže misaona imenica, a već neko vreme Tobdžije ne uspevaju da se domognu ni Lige šampiona. Ipak, sa Mikelom Artetom pokušavaju da se vrate na staze stare slave, a čini se da je godinama unazad najveća boljka ekipe odbrana. Zato su u klubu došli na ideju da je pojačaju u Parizu, spremili su i ponudu za mladog nemačkog defanzivca Tila Kerera.

21.00: (1,97) Arsenal (3,50) Viljareal (3,90)

Izabrane vesti

Tražeći štopera, Parižani su se 2018. godine odlučili za talentovanog Kerera, pa su za njegove usluge platili Šalkeu 37.000.000 evra. Nisu žalili novac, ali teško da se iz ove perspektive može reći da su ga dobro uložili. Kerer nije ostavio preterano dobar utisak na Parku prinčeva, često je prinudno igrao i na poziciji desnog beka u nedostatku boljih rešenja, a za tri sezone je sakupio 92 nastupa u svim takmičenjima i postigao dva pogotka.

PSŽ je ispao u polufinalu Lige šampiona, još uvek nije jasno da li će uspeti da zadrži Nejmara i Mbapea, ali svakako u klubu planiraju velike promene, kako bi skrojili tim po ukusu Maurisija Poketina. Tako je Kerer jedan od igrača koji bi mogli da napuste klub, na sportskom direktoru Leonardu je da mu tokom leta pronađe novo uhlebljenje. Prema informacijama iz Francuske, Arsenal se već javio i pokazao interesovanje za 24-godišnjeg Nemca, a navodno je poslao prvu ponudu. Ona iznosi 9.000.000 evra, još uvek se čeka odgovor iz Pariza.

Čini se da ponuda iz Severnog Londona nije adekvatna, a problem za Tobdžije je i to što bi Kerer voleo da ostane u glavnom gradu Francuske. Iako nema preterano važnu ulogu u ekipi, zadovoljan je u Parizu i ne žuri mu se sa promenom sredine.

Podsetimo da je klub sa Emirejtsa prošlog leta izdvojio 26.000.000 evra za talentovanog Brazilca Gabrijela Magaljaesa, pa bi sa Kererom mogao da oformi perspektivan štoperski tandem.



tagovi

Pari Sen ŽermenArsenalTilo Kererletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Arsenal
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara