Komentari na vest

Arsenal je živ: Emeriju malo 2:0 i igrač više da dokrajči bivši klub (VIDEO)

Z

Znam

pre preko 3 godine

Ako Arsenal prodje ovo, necu vise da gledam fudbal
M

Mikri

pre preko 3 godine

Mora UEFA englezima da da finale da slučajno ne bi bogati bili ljuti...zivi bili pa videli bice engleska finala i u ls i le, a sve kao kompenzacija za superligu. Nisam pobornik teorija zavera ali ovo je smesno. Zasto pepe nije dobio žuti u prvom kod igranja rukom zbog koga je sudija varom poništio penal? Smešna prica...svirao bi on i taj nego je bilo toliko ocigledno da bi ga razapeli...zna UEFA da bez engleza nema superlige i zato im se malo uvlači.
G

Gunners4life

pre preko 3 godine

I eto ga Sebeljos zasto se udaje u Betis danas po izjavama. Arteta unisti Arsenal sa svojim taktickim zamislima gdje niko ne smije da krene napred. Sta reci da u najvaznijoj utakmici sezone on isprobava formaciju bez napadaca?! Neko gledao sinoc ucitelja ocigledno. Tek posle crvenog kad je njegova "taktika" pala u vodu poceli su da igraju slobodnije. Ovako ne znam. Ako prodju u finale unistit ce ih United. A ako i osvoje samo ce im trofej i igranje LS zamaskirati oci i pustit ce Artetu da unisti jos jednu sezonu.

Чорба

pre preko 3 godine

Шпанци су тукли колико год су могли. Пенал чист као суза, Сака се јако лепо самоиницијативно саплео о ногу једног од она два несрећника ( а могао је да бира кога ће). У Лондону на све или ништа!
l

ljudi jel

pre preko 3 godine

Samo ja kontam kako sad UEFA favorizuje/pokriva ove ekipe što su odustale od superlige,sumnjivi rezultati, prelazi tipa sinoć,večeras,pa Barsa isto protiv Granade??
G

Gost333

pre preko 3 godine

bravo bree viljareal zasluzili su prolaz ja navijam da osvoji le viljareal a ls chelsea
9

951357

pre preko 3 godine

Da se ne zovu Arsenal, ne bi dobili penal. Tvrd je Viljareal, biće tesno i u Londonu, ali ovim izmišljenim penalom je sudija vratio Arsenal u život.
V

Vart

pre preko 3 godine

Ono realno nije bio penal, Arsenal se izvukao. Biće neizvesno u Londonu. Nažalost ovakve pojave padanja u šesnaesterac postaju normalne i za igrače Premijer Lige. Polako i ona postaje uvođenjem vara da liči na Primeru i Seriju A. Tužno za nekada mušku ligu jednog Širera i Kina.
D

Dart

pre preko 3 godine

Kad si kod Kina da li ste zaboravili koliko se u to vrijeme Van Nisterloj valjao po travi? To je bilo vrijeme ratnika to stoji. Jake lobanje kao Kin, Vijera, Li Bojer ali bilo je i tada padavicara i to u top ekipama.
v

vladaHM

pre preko 3 godine

Da se ovakav penal svira Realu, ne bi se moglo ziveti od vas bar 10 dana. Komicno
P

Pffff

pre preko 3 godine

Sramotno sudjenje. Nisam fan ni jednih ali ono sudjenje u Arsenalovu koristi je van svake pameti. Unistilo utakmicu sudjenje I VAR + obavezno treba kameru I na VAR ekipu koja Bog dragi zna sta radi.
g

gogi887

pre preko 3 godine

Kakav je ono penal? Da li je moguce da se i sa VARom ovo sudi? Ono je smesno, tragicno. Arsenal bez sanse i ni krivi ni duzni izvukli ovaj rezultat, jos imaju gol u gostima. TRAGICNO
J

Jaffa keks

pre preko 3 godine

Kako je krenulo, ovo je i vise nego dobar rezultat za Arsenal. Viljareal do crvenog Arsenala dosta bolji. Posle toga nisam ni gledao. I dalje mislim da Viljareal ima vece sanse za prolaz, bar po onome sto su pokazali danas.