Aron Ramzdejl (Reuters)
Aron Ramzdejl (Reuters)

Arsenal ima ponudu za Ramzdejla i dogovor sa njegovom zamenom

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.08.24. | 02:30

Tobdžije nemaju mnogo izbora

Još od prošlog leta je jasno da Aron Ramzdejl nije više po ukusu Mikela Artete iako ga je upravo baskijski stručnjak doveo u Arsenal.

Arteta je prošlog pozajmio zemljaka Davida Raju od Brentofrda, a ovog leta ga je Arsenal i otkupio pa je Ramzdejlu poslata jasna poruka da se neće promeniti njegov status rezerevnog golmana. Šuškalo se ovog leta da ga žele Njukasl, Sautempton i Notingem, ali od toga nije bilo ništa da bi sada Vulverhempton pružio ruku spasa engleskom reprezentativcu.

Izabrane vesti

Klub sa Molinoa je kontaktirao Arsenal sa željom da pozajmi Ramzdejla uz opciju da ga otkupi sledećeg leta. Takođe, Vulvsi su se ponudili da tokom pozajmice plaćaju veći deo Ramzdejlove plate. Odluka je sada na Arsenalu koji bi radije prodao odmah Ramzdejla nego ga slao na pozajmicu, ali takvih ponuda nema. Londonski klub traži oko 40.000.000 evra za rezervnog golmana ili oko 8.000.000 evra za njegovu pozajmicu. Prelazni rok se bliži kraju i ovo deluje kao najbolja opcija za Tobžije. Ali i za Ramzdejla koji bi opet branio s obzirom da Žoze Sa na golu Vukova nije konkurencija koju ne može da pobedi.

Inače, Arsenal već ima dogovor sa novim golmanom španskim golmanom Đoanom Garsijom iz Espanjola da ga dovede ako Ramzdejl napusti klub.



tagovi

Aron RamzdejlLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara