Komentari na vest

Arsenal ima dogovor sa Violom, ne i sa Vlahovićem: Kupovina u januaru za 80.000.000

G

Ginola 14

pre gotovo 3 godine

Vidi Džakinih sunarodnika što su se pomamili. Sretno vam bilo komšije, ali gledam Džaku i mislim, vi ste, onako, više mesari nego fudbaleri
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Ako ce tamo da ide onda bolje da ostane u Firenci,ni u Firenci ali ni u raspalom Arsenalu nece da osvoji nista...ovde je bar svoj na svome,upoznat sa gradom sa klubom,Arsenal je zadnjih 10-tak godina luzerski klub bez ama bas ikakvih ambicija.
G

Gost 034

pre gotovo 3 godine

Veliki fudbaleri igraju na visokom nivou u jakim klubovima (ligama) minimum 5-6 godina, konstantno. Mnogo njih se pogubilo, zbog loših odabira ekipa i pohlepe za novcem.
C

Cile iz Kengura

pre gotovo 3 godine

Bila bi fora da upare Vlahovica i Jovica, to bi pucalo, realno ozbiljan tandem bi mogli da postanu.
J

Jović?

pre gotovo 3 godine

Jović ... dečko je jako talentovan. Zgrnuo je ogromnu lovu, kao nijedan do sada. I baš ta lova mu se odbila o glavu. Momak je labilan, ima probleme "s glavom". Slava i novac su skupa i zajebana stvar. Ti moraš biti s obe noge na zemlju li, stajati čvrsto, hladne glave. Ima dosta takvih slučajeva, ali ima i onih kojima to breme uništi karijeru. On je jedan od tih. Od velikog talenta, s velikim mogućnostima i predviđanjima, postao je prosečan fudbaler. Nažalost, takav će i ostati. Aleksandar Mitrović je pojam golgetera za Jovića. On je lud, ali pozitivno lud, kakav bi trebalo biti u fudbalu. Vlahović je takođe veliki talenat, poput Jovića, veći talenat od Mitrovića, ali će biti na velikom ispitu. Videćemo njega sledeće godine kada bude napravio veliki ugovor. Koju će sredinu izabrati, kako će se ponašati.
t

tuzla

pre gotovo 3 godine

ode dusan u juve sto posto,kad bi moro jednu godinu ba trebinama provest,zivi bili pa vidjeli
d

djalminha

pre gotovo 3 godine

koliko lupetanja na jednom mestu...arsenal je lis zadnjih par godina,to stoji,ali reci da je mali klub ili klub za sredinu tabele je smesno,kao da se za liverpul pre par godina kad je bio u slicnoj situaciji isto pricalo....to su svakako bili i bice veliki klubovi,bez obzira na neke krizne periode...arsenal ide pravim putem,otarasio se dosta skarta,ostalo je jos al se nadam da ce i to otici u ova naredna prelazna roka,tacnije do leta....mlada potencijalna ekipa,koja ce sigurno biti mnogo bolja u narednim godinama,jer vec sada izgradjen neki novi kostur ekipe...
H

Hdjd

pre gotovo 3 godine

Cekaj jel ima neko glup da veruje da ce pored dva klasicna spica aubamejanga i lakazeta oni da dovedu vlahovica? Bukvalno jedina pozicija koja im ne treba pojacanje.
1

12345

pre gotovo 3 godine

Obamejang je prestar i vise nije na zeljenom nivou, a Lakazet ne produzava ugovor sa Arsenalom. Znaci da nemaju ni jednog za brzo
R

Royalist

pre gotovo 3 godine

Vrsni poznavaoci fudbala kazu nije napredak otici iz Fiorentine u Arsenal, treci najuspjesniji klub najjace lige na svijetu ubjedljivo, da se ne prica o novcu tek... Druga stvar, mnogi su brzo zaboravili sa kakvim timom je Celsi igrao sezonu 19/20 kada su igrali jos uvijek neafirmisani igraci poput Dzejmsa, Maunta, Abrahama itd, a nakon samo 2 godine osvojili su Ligu sampiona, sto ne znaci da ce isto uraditi Arsenal, ali za sada ovim nacinom idu u tom pravcu. Trece i najvaznije Dusan jos uvijek nije potencijal za instant najvece ciljeve i spominjati Bajern ili Siti je neozbiljno, ne sa strane kvaliteta igraca koliko sa svim pritiskom i tezinom koju trenutno pozicije u tim timovima nose, prosao bi kao Jovic nazalost u Realu, srecom i on je mlad jako i dalje pa moze da ozivi karijeru. U Arsenalu bi igrao takodje pod pritiskom jer ce to uvijek biti veliki klub, pogotovo u okvirima PL, ali ce biti dio procesa okruzen vrsnjacima i iskusnim Aubamejangom i po mnogim segmentima mogao bi da profitira, od nivoa takmicenja, saigraca, i na kraju krajeva i zivota, ako se vec vodi racuna i o nefudbalskim stvarima porediti Firencu, koliko je god lijepa, sa Londonom je zaista neozbiljno, slicno kao Fiorentinu sa Arsenalom koliko god los bio proteklu deceniju.
M

MCFC

pre gotovo 3 godine

ma kakav crni arsenal
P

Plavi10

pre gotovo 3 godine

Nevidim razliku izmedju Arsenala i Fiorentine, ni jedni ni drugi se nemogu sjetiti kad su zadnji put sta osvojili. Jedino sto je u Firenci ljepse zivjeti, negu u kisnom Londonu. Ako vec ide nek ide negdje gde ce nesto osvojiti.
1

101

pre gotovo 3 godine

Bolje onda ostati u Fiorentini. Tu se uklopio. Za karieru, samo top klubovi.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Da je samo kisa problem u londonu. To je sve samo ne engleski grad. Bio je poslednji put mozda 80-tih godina.
G

Gostis

pre gotovo 3 godine

@Ivan FCRS London je top top grad, ali nije problem u gradu već u trulom Arsenalu
L

LosAngelesLeBron

pre gotovo 3 godine

Iskreno najbolje bi mu bilo da ide u La Galaxy. Najsavrseniji grad na svetu Los Angeles, ogromna plata, i borio bi se za trofeje.
J

Joveljić777

pre gotovo 3 godine

Ne vidiš, prvo nauči pisati dečko, pa tek onda komentariši. Inače vidi se da si neko dete ako su ti Fiorentina i Arsenal isti.
E

Erector

pre gotovo 3 godine

Ala će smoriti sa njim do januara, od početka sezone do sad je bilo bar 50 vijesti samo o njemu+svaki bongiorno italia, a lik sigurno neće otići u januaru ako je pametan. Popustite malo dečka, vjerovatno je i njemu dosadilo što pravite Ronalda od njega a tek počeo karijeru.
J

Just

pre gotovo 3 godine

Zar se i na ovoj vesti botuje sa minusima i plusevima? Srecno Dusane i slobodno izaberi Arsenal, ti ces decko uspeti!
1

101

pre gotovo 3 godine

Da ide u Arsenal? Sta ce tamo? Top klubovi ga traze, i sada Arsenal? Smesno.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

120 000 funti nedeljno i potpisuj odmah.
A

Adam czv

pre gotovo 3 godine

Majstore samo u najbolje klubove idi a to arsenal svakako nije
C

CzBgg

pre gotovo 3 godine

Arsenal je uvek u vrhu, uvek se prati i odlican je za njega, tu ce imati prostora da igra, da dodatno ojaca i stekne iskustva. Pa ako i tu pokida par sezona, moze da juri one iz samog vrha tipa Siti, Bajern, jer Real ce dovesti Halanda i Mbapea. Barsa ce se muciti par sezona verovatno, drugi su mu poput Arsenala (Inter, Juve, Atletiko). Dobre ekipe ali se ne bore za LS. Mada nije iskljuceno da odmah ode u neki Siti, Liverpul, Bajern i da tamo provede desetak godina.
S

Samo Chelsea

pre gotovo 3 godine

Ovaj idealan za mali Arsenal.
I

I have

pre gotovo 3 godine

Ako se ovo ostvari savrseno. Da Arsenal opet bude gotivan kao nekad i da konacno zaigra nas igrac. I to pravi. Svidja mi se mladi tim Arsenala, samo da ne bude povreda i da zadrze ceo tim bice to sjajno.
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Ma super su sa sve Dzakom i Kolasincom i nekim crncicima od 13 godina...
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Biće mu u svakom slučaju dobro. Tu su mu Mitar i Luka. Imace tu psihološku podršku od reprezentativnih saigrača. Fali samo još da Milenković dodje u West Ham sto bi i bilo realno, jer je Ogbonna već star, a Milenkovicu bi to dobro došlo.
M

Miskitaa

pre gotovo 3 godine

Ajmo malo da sagledamo startnu postavu Arsenala Ramsdejl- vec sad suva klasa od golamana Tomijasu-kompletan desni bek Gabrijel-vrhunski potencijal Ben Vajt- realno dobar igrac Tirni- kompletan levi bek Parti- dokazan igrac Lokonga- talentovan veznjak Smit Rouv- supertalenat Saka- supertalenat Evo 9 igraca, kad se izuzmu Lakazet i Obamejang. Svi osim Partija ispod 24 godine!!! Mnogi ispod 21. Najmladji tim u celoj ligi. Ja san prvi koji uvek misli da od Arsenala nema nista. Ali sad se oseca u vazduhu da je ovo prava generacija. Ovo je pazljivo sklapan tim, ko od ovih 9 igraca je los ili prosek? Mnogi jos nisu na top novou, ali za godinu, dve, bice prejaki. Nisam jedino 100% siguran za Artetu, to cemo videti. Ali tim je brutalno sklopljen, promenjena cela generacija bez pompe i pritiska. Svi cemo pojesti svoje reci sa pocetka sezone, kao sto smo se smejali Klopu kad je sklapao Liverpul, smejali ste se za Salaha, za Firmina, Milnera, za sve. Siguran sam da ce tako biti i sa ovim Arsenalom. To je velikan barem u Engleskoj i kad tad ce opet biti prvi. 100 puta bolje nego Totenhem koji nece nikad. Arsenalu fali Vlahovic, gazice sve redom.
P

Principino

pre gotovo 3 godine

Bez pompe i pritiska...Poslednji put su igrali fudbal kad je Anri igrao...Prošlo je mnogo godina iako mnogi to ne kapiraju, uvijek ce bit tim za sredinu tabele nazalost.
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Bukvalno kao na fifi kada se sklapa tim kada igraš karijeru. Pokupiš talente i oni se razvijaju pa ih prodaš za velike pare kad ti dosade stalno isti.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Sjajno Dule, ako je ovo istina cepaj. Arsenal nije kao sto je bio, ali idealna stepenica, nema neka velika ocekivanja, Lakazet sigurno odlazi, garant ce da bude prvi spic. Navikavaj se na Englesku jer bih ja iskreno zeleo da tamo ostanes, mani se Real/Barsa/Juventus, nema vise od njih nista. Jak si kao bik, idi rasturaj one preplacene gore. Sve najbolje Dule legendo.
I

I

pre gotovo 3 godine

Idealan klub za njega. Ako odabere Arsenal pokazace da ima ambicije da igra fudbal i napreduje, a ne kao vecina igraca sa ovih prostora, namerno idu tamo gde ce grejati klupu, samo da uzmu pare bez znoja. Sta bi vi komentatori, da odmah ode u Real i izbaci Bemzemu ili da posalje Levandovskog u penziju? Ma nemoj. I koje je to rasulo u Arsenalu? Mlad tim, sa ozbiljnim potencijalom, resili su se vecine polovnjaka i lezilebovica, resice se i tog Dzake koji vam smeta. Bice to konacno zdrav klub. Plus nema velikog pritiska, plus treba gledati saigrace, imace krajnje nesebicna mlada, supertalentovana krila. Saka i Smit Rouv, koji spic ne bi igrao sa njima... Pogotovo njegovih karakteristika. Zagarantovano mesto u startnoj postavi takodje. Obamejang u godinama, Lakazet vise plejmejker nego golgeter, idealno se namestilo za Vlahovica. Plus igraju sa dva spica, nena brige za minutazu. Srecno decko i biraj Arsenal bez razmisljanja, trebas ti njima i oni tebi.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Kazes 'tog Dzake koji vam smeta'??? A tebi ne smeta????
I

I

pre gotovo 3 godine

Naravno da mi smeta. Kao i organizovano udaranje minusa i udaranje 47 pluseva samom sebi za 2 minuta.
1

101

pre gotovo 3 godine

Nigde on nece grijati klupu, nego ce biti najveca zvezda kluba. Samo top klubovi,kakav Arsenal.
C

Conte

pre gotovo 3 godine

Dzaba se nadate Woolwich FC fanovi, Vlahovic dolazi u Tottenham i u prvom North London derbiju vam uvaljuje Hat trick.
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Biće zanimljivo gledati ga
1

101

pre gotovo 3 godine

Vec je zanimljivo gledati Vlahovica. Vec je sampion.
G

Gostkkkk

pre gotovo 3 godine

Arsenal pravo mesto za mladog igrača, uz Saku, Smith Rowe-a, Nuna Tavaresa i ostale plejade mladih igrača bi predstavljao pravu udarnu iglu mladog poletnog i tima s velikim potencijalom. Lakazet ide sigurno, Vlahović bi bio prvi špic. PL i Arsenal se vratio u borbu za top4 posle lošeg starta.
K

KBC

pre gotovo 3 godine

Loš potez bi mu bio da pređe u Arsenal. Mislim iskreno, neko moje mišljenje. Nekako mi deluje da su mu mnogo bolja opcija timovi kao Inter, Juve, Atletiko, pa ne znam možda bi dobro došao i Liverpulu, što bih ja iskreno jako voleo. Rasteretio bi još više Salaha. Jeste da Klop forsira ovaj stil sa Bobijem i Žotom u špicu, ali verujem da bi Vlahović tu baš dobro legao.
L

Lineker

pre gotovo 3 godine

U Tottenhamu 9-tka zjapi prazna već par godina. Conte idealan trener da od njega napravi gol mašinu i u Engleskoj. Ambicije daleko veće od Arsenalovih
P

Principino

pre gotovo 3 godine

Kejn igra košarku
L

Lineker

pre gotovo 3 godine

@košarkaš Kane je 10-tka, a Conte voli igrati sa 2 špica. Juče je igrao sa 3 napadača, golove davali Lucas i Son, dok je Kane do crvenog igrao malo povučenije. Uz to, kako Kane igra ove sezone zreo je za klupu i dobru konkurenciju da ga razdrma. Conte je tek stigao i možda jedna od odluka bude da se Kane proda iduće godine, Znači, Arsenal već ima 2 centarfora i ukoliko se dečko ne uklopi odmah ne gine mu klupa, a to što bi za njega pukli bruku para kod Artete nema nikakve veze, eno ti Pepea za primjer. Usput, Conteu su u Interu napad igrali Lautaro i "košarkaš" Lukaku
N

N17

pre gotovo 3 godine

Koji crni Arsenal? Prvo, već imaju Aubameyanga i Lacazetta. Drugo, zar nije ideja da ide iz Fiorentine jer nemaju ambicije u bolji klub? Engleska umjesto Italije ali ista borba za 10-to mjesto.
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Pa Aubameyang je 32, a Lacazette 30 i još mu istice ugovor sada na ljeto.
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Pa, ako ces da upropastis karijeru slobodno idi u Arsenal.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Inace su mnogi upropastili karijere sto su dosli u Arsenal.. nesto ne znam bas. A oni koji su je upropastili tako sto su otisli iz Arsenala, spisak podugacak..
P

Pošišpugaloma Paloma

pre gotovo 3 godine

@gost999 Vjerovatno misliš na golmana Emiliano Martineza, najbolji primjer.
k

kms

pre gotovo 3 godine

Nedaj boze...
F

Filipkdkdkd

pre gotovo 3 godine

Mislim da je super prilika da pređe u jaču ligu, imaće minute, a Arsenal nema problem da pusti igrača kasnije, posle godinu dve u neki jači klub. Treba ići korak po korak, možda bi Bajern, City ili Barsa bili prevelik skok trenutno u karijeri
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Neka Arsenal kao poklon da Džaku
G

Ginola 14

pre gotovo 3 godine

Taj samo u Arsenalu može igrati i još biti kapiten. Fiorentina je klasa za Arsenal i za njega
J

Junker

pre gotovo 3 godine

Samo nemoj u Arsenal. Taj tim je kriminal sve veci. Da ga doceka polupani Dzaka kao kapiten (tog coveka izgleda niko nece najuriti iz kluba), sa onom nazovi odbranom i bez krstenog igraca na sredini. Pa ova Viola bi mozda i dobila Arsenal u dvomecu. Dovoljno se Obamejang prevario sto je otisao tamo.
J

Jag

pre gotovo 3 godine

Obamejang se prevario, ali sad jeste momenat da se ode u Arsenal, ne mozes porediti dva vremena. Kad je Obamejang dosao, pola tima su bili polovni, matori, izvikani proseci, ovo je druga prica. Arsenal nije dostigao sada pun svoj potencijal, ali da bi ga Fjorentina dobila u dvomecu, ne da je preterivanje, nego nemam pravu rec. Bar 4 gola razlike bi bilo za Arsenal u dve utakmice.
M

Maajbre

pre gotovo 3 godine

Dobar je on za arsenal ali arsenal nije dobar za njega, mislim da u formi u kakvoj je trenutno mora da izabere jači tim a ne da baci 5 godina karijere kerijući arsenal kojem jedan lakazet ne valja
i

igimigii95

pre gotovo 3 godine

ma kakav Arsenal.. tesko se odmah nametnuti u PL narocito kad te trenira Arteta.. prvih par utakmica ako ne da gol, bice pritisak, on mlad, pitanje je da li ce se znati nositi s tim... bolje totenhem (ako Kane ode), Konte zna iskoristiti ovakve igrace, pogledajte samo Lukakua.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Bas nekidan ovde par komentara pisali kako je Vlahovic kao stvoren za Arsenal, i zbog stila igre, mladih saigraca, sigurne minutaze.. Daj Boze da se desi, zaista kao stvoren za Arsenal..
z

zufer1989 delija

pre gotovo 3 godine

Bravo Dule! Sa ovakvim napadacima ne moramo da brinemo za buducnost. Jeste izdanak fudbalske skole mog najveceg rivala ali ja nisam iskompleksiran i nemam problem da priznam da imaju fudbalsku skolu za 5 koplja ispred nase zvezdine. Svaka cast na pravljenju mladih igraca Grobari, imamo i mi Jovica ali Dule Vlahovic preti da bude jedan od najboljih napadaca planete, a veliki deo zanata naucio je u Partizanu. Postovanje komsije, napred zvezda alee
C

Chacarita

pre gotovo 3 godine

Francuz Nicolas Pepe :)