Mane: Razumeo bih i da Liverpul ne uzme titulu, zato se ne osećam još kao šampion

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.04.20. | 09:28

“Ako tako bude, nadam se da ćemo biti šampioni naredne sezone“

Čeka se na Enfildu ta šampionska kruna već 30 godina, a pandemija virusa korona odložila je izvesno krunisanje novog šampiona Premijer lige i to baš iz grada Bitlsa za još neko vreme. Koliko tačno – niko ne zna.

Liverpul je u momentu stopiranja tekuće sezone imao 25 bodova u odnosuj na drugoplasirani Mančester Siti i samo ga dve pobede dele od toliko čekane titule. Međutim, u ovom trenutku i dalje postoji trunka sumnje da bi Redsi zbog cele trenutne situacije mogli da ostanu bez pehara. Odnosno, da se sezona proglasi nevažećom, što je i dalje ideja u domenu naučne fantastike, ali nije isključena...

Izabrane vesti

Zato je Sadio Mane oprezan kada priča o šampionskim snovima i tituli koja jeste nadohvat ruke, ali još nije u vlasništvu Liverpula...
“Još se ne osećam kao šampion, iskreno. Volim svoj posao i volim fudbal, želim da osvojim sve na terenu i to je jedina misao kojom se vodim“, kaže Senegalac i dodaje:
“Voleo bih da se vratimo na teren, pobedimo sve utakmice do kraja i uzmemo pehar“.

Međutim...
“Situacija je takva – kakva je, razumeću šta god da se dogodi na kraju. Liverpul je prošao kroz teška vremena, ali je još teže sada milionima ljudi širom planete. Mnogi su izgubili članove porodice, prijatelje u ovoj situaciji. Što se mene tiče, titula je moj san i želim da je osvojim ove godine. Čak i ako se to ne dogodi, razumeću. Sve je to deo života. Ako tako bude, nadam se da ćemo biti šampioni naredne sezone“.

Prvi čovek Uefe Aleksandar Čeferin nedavno je izjavio da “ne vidi kako bi Liverpul mogao da ostane bez titule“, a zanimljivo je da je u Belgiji sve spremno da se Klub Briž proglasi za šampiona, iako ima “samo“ 15 bodova prednosti u odnosu na najbližu konkurenciju.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara