©Reuters
©Reuters

Arnautović ne želi da ide, iako je četvrti špic Intera! Možda je razlog plata od 3.700.000 evra?

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.08.24. | 12:13

Iskusni golgeter ostaje do kraja ugovora na Meaci

Marko Arnautović (35) će ostati u Interu do kraja ugovora, a to je 30. jun 2025. godine, čime je stavljena tačka na njegov odlazak sa Đuzepe Meace ovog leta. Kako piše Gazeta delo Sport, nakon sastanka sa upravom kluba, austrijski napadač, srpskog porekla, prihvatio je da bude četvrta opcija u špicu Nerazura, posle Lautara Martineza, Markusa Tirama i Medija Taremija.

Sa druge strane, sve dosadašnje ponude koje su stigle na adresu iskusnog napadača Arnautović je odbijao, pa u ovom trenutku ne postoji previše opcija. Bilo je ponuda iz turske i stidljivih kontakata iz Italije. Ono što je najvažnije za Arnautovića, treneru Simoneu Inzagiju ne smeta njegova odluka, s obzirom da je zadovoljan sa onim što je pružao na terenu prošle sezone kada je dobijao šansu.

Izabrane vesti

Arnautović je prošle sezone zabeležio 34 nastupa, ali samo 1.072 minuta na terenu, postigao sedam golova i ostvario sedam asistencija. Osam puta u sezoni je bio starter.

Gazeta piše da bi Arnautovićev stav možda moglo promeni to ako bi Inter doveo još jednog mladog napadača, a opcija je Vladislav Vanat iz Dinamo Kijeva. Ipak, tu je i plata od 3.700.000 evra, koju Marko izvesno ne bi mogao da dobije u nekoj drugoj sredini. Možda je i ona jedan od razloga što želi do kraja da odradi ugovor u Interu. Naravno, i sasvim razumljiva.

Marko Arnautović je tokom karijere igrao za Tvengte, Inter, Verder, Stouk, Vest Hem, Šangaj SIPG, Šangaj Port, Bolonju i Inter. Zabeležio je i 116 nastupa za reprezentaciju Austrije i postigao 37 golova.


tagovi

Marko ArnautovićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara