Foto: AFP
Foto: AFP

Argentinos ne postiže mnogo golova, ali će ovaj večerašnji obeležiti sezonu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.09.24. | 03:42

Evrogol Hosea Erere u slavlju nad Njuelsom jedan od najlepših u argentinskom fudbalu ove sezone – 3:0

Argentinos Juniorsi nemaju previše razloga da se šepure učinkom u ovoj sezoni, pošto su u 14. kolu protiv Njuelsa uspeli da ostvare tek petu pobedu. Nisu previše ni efikasni, pošto su na prvih 13 utakmica postigli osam golova, ali su večeras pokazali da imaju veliki potencijal u tom pogledu, ostvarivši ubedljiv trijumf na stadionu Dijego Armando Maradona u Buenos Ajresu – 3:0 (2:0).

Sastav Kristijana Zermatena ne postiže mnogo golova, ali bi večerašnji evrogol Hosea Erere u 37. minutu mogao da obeleži čitavu sezonu, jer će bez dileme biti jedan od najlepših.

Izabrane vesti

Mladi napadač Juniorsa je primio loptu na preko 35 metara udaljenosti od protivničkog gola, a onda je bez mnogo razmišljanja opalio. Lopta je imala izuzetno visok luk, tako da joj čuvar mreže Njuelsa Ramiro Makanjo nije mogao ništa, a onda je propala i od prečku završila u gostujućoj mreži.

Erera je bio najbolji igrač ovog meča, ali ne zbog postignutog gola, već zbog kompletnog uticaja na slavlje svog tima. Bio je asistent kod pogotka Alana Leskana u 18. minutu, a potom i strelac trećeg pogotka na utakmici u 75. minut.

Evrogol Erere možete pogledati OVDE.



tagovi

Argentinos JuniorsNjuels Old Bojs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara