Samir Nurković
Samir Nurković

Arapi poslali ponudu za srpsku gol mašinu iz Johanesburga

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.10.20. | 18:19

Samir Nurković bi mogao da promeni kontinent

Njegovo ime u Srbiji možda ne bi zazvučalo poznato velikom broju ljubitelja fudbala, ali za navijače velikog Kajzer Čifsa u Južnoj Africi, on je – bog!

Samir Nurković igra sjajno u Južnoafričkoj republici i njegove partije nisu ostale neprimećene čak i na drugim kontinentima. Zato bi lako moglo da se desi narednih dana da Nurković, nekadašnji napadač u omladinskoj školi Partizana, promeni i zemlju i kontinent.

Izabrane vesti

Kako pišu tamošnji mediji, klub iz Saudijske Arabije, Abha, poslao je zvaničnu ponudu od 400.000 evra Kajzer Čifsima za Nurkovića. Međutim, napadač koji je postigao 14 golova za crno-žute u prethodnoj sezoni, vredi više i Poglavice su odbile tu ponudu. Ali, nisu prekinule pregovore.

Istovremeno Čifsi su ponudili Nurkoviću novi ugovor na tri godine, sa značajno boljim uslovima, kojima bi se približio najplaćenijim igračima u timu, čija je godišnja zarada oko 200.000 evra.

S obzirom na to da je Samir na početku prethodne sezone potpisao trogodišnji ugovor sa Poglavicama, to jasno govori koliko je dobro igrao i koliko su i čelnici kluba i navijači oduševljeni njegovim partijama.


tagovi

Samir NurkovićKajzer Čifs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara