Mn Press
Mn Press

Aplauzi za igrače, zvižduci za Piksija

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.09.24. | 20:48

Nakon što je zvanični spiker predstavio selektora Srbije Marakana je reagovala prilično negativnim tonom

Nije krcata Marakana dočekala reprezentativce Srbije i aktuelnog evropskog šampiona Španije. Nešto preko pola kapaciteta popunili su srpski navijači koji bi se verovatno, u nekim drugim okolnostima, da je Srbija ostavila upečatljiviji igrački i rezultatski utisak na minulom Euru, otimali za karte.

Većina onih koji su došli, jasno su pokazali svoj stav prema aktuelnom selektoru Orlova Draganu Stojkoviću Piksiju, bez reči rekli šta misle o njegovom ostanku na kormilu reprezentacije.

Izabrane vesti

Naime, dok je zvanični spiker na Marakani čitao imena igrača čuli su se aplauzi i pokliči, ali kada je završio sa startnom jedanaestorkom i predstavio selektora Srbije, Marakana je reagovala prilično negativnim tonom. Usledila je salva zvižduka, a koji minut kasnije, još jedna, nešto slabija, kada se Stojković pojavio na terenu.

Pred Draganom Stojkovićem je 90 minuta fudbala tokom kojih ima priliku da zvižduke pretvori u aplauze. Mada imajući u vidu desetkovani sastav Srbije i snagu rivala, biće to pakleno težak posao.


tagovi

Dragan Stojković Piksifudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara