Nekad kao saigrači (©Reuters)
Nekad kao saigrači (©Reuters)

Antonio Valensija u ponedeljak na Ubu

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.09.24. | 15:04

Bivši kapiten Mančester junajted dolazi na stadion “Dragan Džajić”

Radnički iz Niša stiže na Ub s namerom da Jedinstvu oduzme koji bod. Dok će Antonio Valensija na stadion “Dragan Džajić” doči da podrži domaći tim.

Nije šala, Jedinstvo je objavilo da će nekadašnji kapiten Mančester junajteda biti specijalni gost na sutrašnjoj utakmici Jedinstva protiv Radničkog iz Niša u osmom kolu Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Nema potreba ni da objašnjavamo otkud on tu, kad je opšte poznata činjenica je legendarni fudbaler iz Ekvadora dve pune sezone bio saigrač Nemanji Matiću na Old Trafordu.

Valensija se penzionisao još 2021, dok Nemanja Matić danas igra za Olimpik iz Liona, mada nekad imamo utisak da ga još više zanima opsesija da delić tog zapadnoevropskog fudbalskog šarma donese u Srbiju. Baš na Ub.

I mada je jasno da je ovo sasvim protokolarna ili bolje reći prijateljska poseta, valja istaći i da je malo klubova u Srbiji koji bi mogli da se podiče ovakvim fudbalskim facama na tribinama. Svaka čast za trud, nema šta. Jedinstvu, naravno i Matiću, ponajviše Antoniju Valensiji.



tagovi

Antonio ValensijaJedinstvo UbNemanja Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara