Ante Rebić se vraća u Seriju A - da oživi karijeru

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.06.24. | 19:06

Verona bi mogla da bude njegova sledeća stanica

Prema navodima novinara Skaj Sporta Đanluke Di Marcija, ekipa Verone je zainteresovana da iz redova Bešiktaša dovede bivšeg reprezentativca Hrvatske Ante Rebića.

Rebić je u Italiji proveo deset godina i igrao za tri kluba, a prva ljubav je bila Fiorentina. Ta ljubav imala je rok trajanja, klub iz Firence je nije tom trenutku bio spreman da mu da kontinuitet igara. Slao ga je na pozajmice.

Izabrane vesti

Rebić je najbolje igrao u redovima Milana. Mada ne kao u periodu kada je zajedno sa Mijatom Gaćinovićem i Lkom Jovićem činio balkansku osovinu Ajntrahta iz Frankfurta. Na kraju je Rebić otišao Bešiktaš, posle isteka saradnje sa Milanom.

Međutim Hrvat za vreme provedeno u Turskoj nije opravdao 2. 500.000 evra koje prima u dresu istanbulskih crno-belih, a razlozi su povrede i loša forma u kojoj se našao, zbog čega i izmedju ostalog neće igrati na Euru 2024.

 Za Bešiktaš je ove sezone odigrao 23 utakmice, na kojima je upisao pet asistencija i dao svega jedan gol. Rebić ima ugovor do 2025. godine, ali već mesecima turski mediji izveštavaju da jedva čekaju da ode iz kluba.


tagovi

Ante Rebić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara