ANKETA: Koliko bodova Zvezda osvaja u grupi?

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.08.19. | 19:05

Da vas čujemo...

Videli smo ishod žreba grupne faze Lige šampiona u Monte Karlu, Crvena zvezda je za rivale dobila Bajern, Totenhem i Olimpijakos i nema sumnje da nas očekuje uzbudljiva fudbalska jesen u Beogradu.

Zvezda je bila sjajna u kvalifikacijima, ali tek sada sledi ono pravo, borba za bodove. O Bajernu ne treba trošiti reči, radi se o najdominantnijem klubu u Nemačkoj koji konstantno stremi ka završnici Lige šampiona, a ambicije ove sezone pojačao je dovođenjem Filipea Kutinja i Ivana Perišića.

Izabrane vesti

Totenhem možda nema tako slavnu istoriju kao Bavarci, ali je finalista prošlogodišnjeg izdanja najelitnijeg takmičenja i jedan od top timova koji godinama maestralno vodi Maurisio Poketino. Olimpijakos, navijački bratski klub crveno-belih, ovoga leta deluje impresivno, posebno nakon ubedljive pobede nad Krasnodarom u kvalifikacijama, pa pulene Vladana Milojevića očekuje "borba neprestana".

Ono što nas zanima je vaše mišljenje koliko mogu crveno-beli u ovoj grupi, odnosno, koliko bodova očekujete da će Zvezda osvojiti u grupnoj fazi?

Zato smo i napravili anketu, a vi izvolite glasajte...

Foto: Star Sport 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara