Andreja Milutinović pojačao sportski sektor FSS-a

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.01.20. | 12:33

Čuveni stručnjak dobio funkciju Koordinatora za fizičku spremu i rehabilitaciju svih selekcija

Veliko pojačanje doveo je Fudbalski savez Srbije u svoje redove. Jedan od najpriznatijih evropskih stručnjaka u oblasti pripreme i oporavka sportista, profesor Andreja Milutinović, od danas je novi član FSS-a.

On će od sada biti Koordinator za fizičku spremu i rehabilitaciju svih selekcija, a potpisao je ugovor na četiri godine. Milutinović je do sada radio u Interu iz Milana, Metalistu iz Harkova i reprezentacijama Rusije i Ukrajine, a bio je angažovan ranije i u mladoj selekciji Srbije.

Izabrane vesti

Ime Andreje Milutinovića je veoma dobro poznato i ljubiteljima fudbala, jer često o njemu, u superlativu, govore mnogi srpski reprezentativci. Sa njim su radili poslednjih godina Dušan Tadić, Aleksandar Kolarov, Aleksandar Mitrović i mnogi drugi, ali i brojne zvezde svetskog fudbala, među kojima su Đanluiđi Bufon, Luka Modrić, Mohamed Salah...

Sportski direktor FSS-a Vladimir Matijašević izuzetno je zadovoljan zbog dogovora sa Andrejom Milutinovićem.
Godine ozbiljnog i uspešnog rada govore o kvalitetu profesora Milutinovića koji će biti na jednoj potpuno novoj funkciji u našem sistemu. Posle nekoliko razgovora koje smo predsednik Slaviša Kokeza i ja imali sa njim, dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Imamo veliko poverenje u njegove sposobnosti, uz koje naravno ide i velika odgovornost. Ugovor je potpisan na duži vremenski period u kojem očekujemo da će Milutinović uspostaviti jedan specifičan sistem rada, od najmlađih do A selekcije, a sve sa ciljem da se rad sportskog sektora FSS-a podigne na još viši nivo“, istakao je Vladimir Matijašević.

Prema tome, stručni štab reprezentacije Srbije je dobio veliko pojačanje pred baraž Lige nacija sa Norveškom, jednu od najvažnijih utakmica za naš fudbal u ovoj deceniji.

Foto: fss.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara