Načo i Anćeloti (Reuters)
Načo i Anćeloti (Reuters)

Anćeloti moli kapitena da se predomisli

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.06.24. | 11:53

Strateg Reala ne želi da menja ono što dobro funkcioniše

Toni Kros je otišao, Kilijan Embape došao i to će biti najveće promene u timu Reala za sledeću sezonu. Uz dodatak da će za prvi tim konkurisati i brazilsko čudo od deteta Endrik.

Međutim, ima jedan detalj koji žulja Karla Anćelotija. Kapiten.

Izabrane vesti

Načo Fernandez je pre nekoliko nedelja doneo odluku da napusti Real na kraju sezone kada mu istekne ugovor. Podigao je trofej Lige šampiona kao kapiten, lepši oproštaj nije mogao da zamisli, ali se italijanski strateg nada da će iskusni defanzivac promeniti odluku.

Načo je dete Reala, u klubu je već 23 godine, prošao je sva selekcije na putu do prvog tima i tamo godinama strpljivo čekao svoju šansu. Uvek u senci zvučnijih imena, univerzlani vojnik za svaku ulogu, zadovoljan svakim minutom koji mu se ukaže, prethodne sezone je odigrao najviše mečeva otkako je u Realu – 45. Igrao je na 12 od 13 mečeva u Ligi šampiona, odradio pristojan posao protiv najboljih špiceva današnjice Halanda i Kejna, ali je imao i sreću da su Militao i Alaba veći deo szeone propustili zbog povreda i otvorili mu vrata startnih 11.

Sada kada su svi zdravi, Načo ne vidi svoju budućnost u Realu. Svestan je da će imati manju ulogu. A ne ide mu u prilog ni praksa da Kraljevski klub nudi samo jednogodišnje produžetke ugovora veteranima. Načo ima 34 godine i teško da će mu biti ponuđeno nešto više od toga. Zato je pre nekoliko nedelja saopštio Perezu i Anćelotiju da će napustiti klub.

Međutim, Italijan ga sada moli da se predomisli.

„Ne pravi ludosti, ostani ovde sa nama. Ne znaš kako je „hladno“ van Reala“, rekao je trener kapitenu.

Prema saznanjima Marke, Anćelotijeva pažnja je dirnula Nača da još malo razmisli o svojoj odluci. Prva opcija mu je bila selidba u SAD, druga opcija je bio saudijski Al Nasr koji je pokazao interesovanje, ali se njemu ne ide tamo. Imao je i pozive italijanskih klubova poput Intera.

Real i Anćeloti ga ne požurju da prelomi i nadaju se da će još makar jednu sezonu nositi dres Kraljevskog kluba.



tagovi

Karlo AnćelotiNačo

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara