Karlo Anćeloti (©AFP)
Karlo Anćeloti (©AFP)

Anćeloti jasan: Završili smo sa prelaznim rokom

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.08.24. | 14:14

"Mislimo da će se Alaba vratiti u dobru formu", napominje trener madridskog Reala

Još nešto manje od dve nedelje je ostalo do zatvaranja prelaznog roka, ali on je već sada završen za Real iz Madrida. Barem ako je verovati rečima trenera Karla Anćelotija koji ponovo insistira na tome da neće biti promena do spuštanja zavese na transfer pijacu i pored ne tako pohvalne zdravstvene situacije u zadnjoj liniji.

"Sastav je kompletan, moramo da sačekamo da se zatvori prelazni rok. Mislimo da će se Alaba vratiti u dobru formu, a imamo mlade igrače koji mogu da igraju. Nismo imali sreće sa Đoanovom povredom. ali Asensio i Jakobo mogu da doprinesu", kazao je Don Karleto.

Izabrane vesti

Prekaljeni stručnjak ipak sa optimizmom čeka otvaranje nove sezone koju započinje gostovanjem Majorki (nedelja, 21.30), ali to ne znači da ne zna da je pred njegovim timom ogroman zadatak.

"Razmišljamo o stvarnosti, posebno o igračima, oni su ti koji će igrati utakmice. I znaju kada je teško pobediti. Igra zahteva kvalitet, žrtvu. Misliti previše unapred nije dobro ni za šta. Ne mogu da razmišljam šta će se desiti u maju, moramo da radimo svaki dan da bismo došli do maja i pobedili u svakoj utakmici, moramo da se borimo za titulu. Kvalitet španskog fudbala je tu, sa svojim klubovima. Zabavna je liga. Poluautomatski ofsajd će nam pomoći."

Da bi njegov tim odbranio titulu, Anćeloti računa na maksimalan doprinos najvećeg letnjeg pojačanja, Kilijana Embapea koji je već postigao prvenac u finalu Superkupa Evrope u kojem je ostvarena pobeda nad Atalantom (2:0).

"Kao i svi novi igrači, ljudi u klubu se trude da se oseća prijatno. Stigao je izvanredan talenat, moramo da mu pomognemo da se adaptira. Odlično se uklopio u svlačionici, skromno, veoma ozbiljno... odlično je počeo“, objasnio je Anćeloti.


tagovi

Karlo AnćelotiReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara