Miloš Pantović (Star sport)
Miloš Pantović (Star sport)

Amerikanci nude 3.000.000 evra za Pantovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.06.24. | 13:28

TSC na potezu

Otišli su Nemanja Stojić, Miloš Cvetković i Goran Antonić, a još jedan nosilac igre bi uskoro mogao da napusti TS iz Bačke Topole.

Kako piše madridski As, američki MLS ligaš Hjuston Dajnamo nudi Topolčanima 3.000.000 evra za ofnazivnog vezistu Miloša Pantovića! I nije Hjuston jedini, već još tri američka kluba pokazuju interesovanje za Pantovića. Među njima i Minesota koja sada ima najmanje šanse da ga dovede.

Izabrane vesti

Pantović je Zvezdino dete ali se u seniorskom fudbalu probio u Voždovcu odakle ga je za 300.000 evra uzeo TSC i tamo je razvio pun potencijal. Prethodne sezone je bio jedan od najboljih igrača u timu Žarka Lazetića i upisao 12 golova i devet asistencija. Bilo je jasno da će skrenuti pažnju jalih klubova, a prvi su zagrizli Amerikanci.

Hjuston ga je tokom sezone već nekoliko puta gledao uživo i uverio se da je to pojačanje kakvo mu treba. Spreman je da plati 10 puta više od onoga što je TSC platio Voždovocu tako da su sada na potezu Topolčani.

Američka MLS liga poslednjih godina pored dovođenja iskusnih zvezda poput Mesija, Suareza, Busketsa i ostalih, sve više ulaže u mlade talente. Pogotovo u one iz siromašnijih zemalja poput Srbije. Dovoljno je reći da su neki od najvećih Zvezdinih talenata poput Dejana Joveljića i Jovana Mijatovića na kraju završili u MLS ligi. Američki klubovi već godinama uzimaju i neke od najvećih talenata južnoameričkog fudbala poput Tijaga Almade, Fakunda Toresa, Federika Redonda, Talesa Manja, Dijega Gomeza, Gabrijela Peka, Maksija Arauha…


tagovi

Miloš PantovićLetnji prelazni rok 2024Hjuston DajnamoMLS liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara