Komentari na vest

Aleksandru Pavloviću cena skočila za 66%, više poskupeo jedino Lamin Jamal

D

Deagle

pre oko 6 sati

Ne smarajte vise sa ovim Pavlovicem i tim nesudjeni reprezentativac i ostale gluposti. Ne znam zasto ga i spominjete. On nije srbin i to je to.
N

News

pre oko 6 sati

Pavlovic nije hteo da igra za Srbiju. Kakve veze ima da li dobio ili nije poziv kad je on hteo da igra za Nemce kao sto I Bajcetic hoce Spaniju
D

Djape45║

pre oko 6 sati

Poskupeo je za 20 miliona, sto je 2/3 od 30 miliona koliko je vredeo, ili ti 66%.
М

Марлоне

pre oko 6 sati

ФСС је испод радара прошао Керкез, на позицији гдје сад немамо играча, а исто тако су пропустили Павловића, на позицији гдје немамо баш неки квалитет. Толико о вијећу стараца - ФСС.
C

Cer

pre oko 6 sati

Fenomen je da vi svi mislite da igraci samo cekaju da ih fss pozove i odmah dolaze. Ni Kerkez ni Pavlovic, niti Stamenic ili Krkic, nisu hteli da igraju za Srbiju i to je jedina istina.
N

News

pre oko 6 sati

Kerkeza je Srbija zvala u u17,u19 I u 21 ali je on rekao da se oseca kao Madjar I to mozez lako naci na Google.
P

PDK

pre oko 5 sati

Ajde Kerkez i djene-djene mozda je se moglo. Ali Pavlovic da igra za Srbiju mozda 5% sanse smo imali
A

Aranđel

pre oko 7 sati

Ovo kao na svetskoj berzi,kao da su valute u pitanju.Jamal kao sad kosta 170 miliona?Pa to su tri dobra igrača.
M

Max alegri

pre oko 7 sati

Previse je mlad za Piksetu pa sad mora da stavlja mesija sa 17 godina
B

BiB

pre oko 6 sati

Zašto lupaš, zvali ga da igra za Srbiju, dečko odbio i u čemu je ptoblem selektora? Ljudi kao ti su autošovinisti na max pro nivou.
Č

Čudilo

pre oko 7 sati

Ali ovi nagli skokovi igrača se isključivo dešavaju u ligama petice. Sve i da, recimo Zvezda ili Zenit, osvoje LŠ, njihovim igračima nikad toliko ne bi skočila cena. Manje je do samih igrača, koliko do toga kako se lige, odnosno države, tretiraju, prvenstveno u okvirima FIFA i UEFA.
m

milan pozega

pre oko 7 sati

kako se to racuna, kako ste dosli do 66% moze li neko da mi objasni?
S

Samoobmana

pre oko 7 sati

@ milan pozega Trebala je to jos uciteljica da ti objasni ali posto je obrazovni sistem ponovo zakazao hajde ja cu... 30.000.000 + 66% = 50.000.000. Nije tesko zove se procentni racun.
0

000

pre oko 7 sati

Zato sto je 20 miliona od 30 66%.Ako mu se cena povecala sa 30 na 50 miliona znaci da je skocila za 66%
P

PD

pre oko 7 sati

Pa prosto se računa, matematika u pitanju osnovna škola. Akp je vredeo 30 miliona 10 posto je 3 miliona. Njemu je cena skočila za 20 miliona što je na kraju taj procenat od 66. Sportski pozdrav
G

Grupa JNA

pre oko 8 sati

Naravno da je Jamal poskupeo. Sinoc je dobio minutazu u Leskovcu. Ee vidi Pavlovic, to je onaj sto je sa 19 igrao polufinale LS ali nije dovoljno zreo za ovakvu mocnu piksijevu Srbiju.
M

Mile g

pre oko 8 sati

Ima vremena za njega. Kakva bi smo mi bili reprezentacija kada bi smo odmah iz porodilišta dovodili igrače, rekoše piksi a par meseci kasnije pozove Nedeljkovića i Maksimovića samo zato što su iz zvezde. Severna Koreja je mala Maca za ovo gde živimo.
X

Xyz

pre oko 7 sati

A koga bi ti pozvao umesto Nedeljkovica? Decko je otisao u Aston Vilu za 10 miliona, a kog drugog beka imamo na desnoj strani? Zasto ne Maksimovica? Ko umesto njega? Nek mu da sansu, ako zasluzi na treninzima, nemamo sta da izgubimo a mozda dobijemo igraca za narednih 15 godina
N

Nenad1246

pre oko 7 sati

Još onda je znao da je mali izabrao zemlju rođenja. Samo je bez veze lupetao.
T

Trebinje

pre oko 8 sati

Ma bolji je messi iz srpskog Bajerna hahahaha