Komentari na vest

Aleksa Matić blizu Šalkea

l

ludilo2315

pre 3 meseca

ista kombinacija kao ivezić u Holštajn Kil! Jedan Šalke da uzme igrača koji je ispao iz naše lige… Lele
B

Bas je komb.

pre 3 meseca

Ivezic standardan, usli u Bundes ligu. Ovaj nece u Salke. Al Salke sada nije ni Š od onog kluba ranije.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Margvo, od svih nabrojanih, nigde ne može da igra! Matke je dobar momak, ali limitiran igrač! Samo Srbija!
h

hahahaha lol

pre 3 meseca

Na kraju ce da zavrsi u Pancevu, isto ko onaj mali Mitrovic iz Vozdovca sto su ga agenti nudili svuda redom (samo u Dansku osam puta provereno), i na kraju zavrsi u Pancevu. Doduse ovaj ima i placeni tekst, mozda se i upeca neka Škendija.
D

Decko

pre 3 meseca

Solidan je igrac, profesionalac, ali nista vise od toga. Kuveljic iz TSC, Momcilovic iz NP, Petrovic iz Vose... bolji igraci od njega. I sad kao on ide u Salke? Placen tekst agenta. Ali bitno da se ovaj dosadnjakovic opet dotakao Zvezde i afrikanaca.
о

опацан

pre 3 meseca

играц...будуци играц Бајерна или Ипсвица ....
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Pogubna kadrovska koncepcija Zvezde, na čelu sa drugom Terzićem rodonačelnikom, okruženim sa par oportunista koji ga slepo slede u njegovom naumu, dovođenja Afrikanaca, čiji je kvalitet na zonskom nivou. Za to vreme niz vodu su pustili preko 10 (deset) generacija svojih mladih igrača, kojima nisu dali ni minimum šansi! Jedan od njih jje i Aleksa Babić, jedan od najtalentovanbijih igrača svoje generacije! Napred Zvezda, sa Pumama, Olanjikama, Nedajema, Dalčijima, Kangama, Đigama, Krasoima i ostalim čuvarima nacionalnih parkova po Afrikama! Sve će se ovo obiti o glavu Zvezdi!
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Napravio sam nenameran lapsus i napisao Aleksa Babić umesto Aleksa Matić!
G

Gost1976

pre 3 meseca

Au al ti imaš mentalnih problema,afrički igrači,oportunizam,Terzić..haos... još na ovu vrućinu se pojačava.Uz tebe smo,zdravlje je najvažnije,sve ti je oprošteno.
N

Nero Wolfe

pre 3 meseca

A ko je Aleksa Babić, pošto nisam čuo za takvog igrača kroz naše mlađe kategorije? Ako misliš na ovog Matića, upravo zbog takvih "talenata" nam je mlada reprezentacija u 2002. godištu jedna od lošijih u Europi,a nije da nemamo talentovanih igrača,ali ne mogu doći do izražaja pored ovakvih igrača koje su menadžeri vukli od Belorusije do ispadanja iz superlige.
G

GostBg

pre 3 meseca

Jel vam ovo veliki agent a jos veliki baron Marko Gvozdenovic platio za tekst. Covek isao po BG molio agente da mu pomognu oko igraca
L

Laza Lazarevic za GOSTE

pre 3 meseca

Gost Bg.Dodji kod nas,jos uvek ima mesta za tebe!
R

Rezervisan termin

pre 3 meseca

Hahahah 100% debeli mag prevara Gvozden