Aleks Vigo pršti od samopouzdanja: Hoćemo sve pobede do kraja

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.02.23. | 11:37

“Odgovara mi mentalitet ovog tima, ponašamo se kao da je egal”, poručio je Argentinac

Protiv Vojvodine solidan u sudaru sa Voždovcem – vrlo dobar. Stigao je Aleks Vigo do prvenca u crveno-belom dresu, potvrdivši da se brzo uklopio u sistem Miloša Milojevića. Bivši član River Plejta bio je, uz Gelora Kangu, najbolji pojedinac u Zvezdinoj lakoj pobedi nad Zmajevima (6:0).

Pokazao je čestim ubacivanjem da može mnogo da doprinese u ofanzivi.

Izabrane vesti

Nemam reči, oduševljen sam. Atmosfera koju su navijači napravili i protiv Vojvodine, ali i na meču sa Voždovcem gde smo bili gosti i gde su se oni čuli svih 90 minuta, meni su najveći utisak od dolaska u Beograd. Znao sam i ranije da je atmosfera na Marakani odlična, da ljudi u Srbiji obožavaju Zvezdu, ali ovo je nešto što mora da se doživi. Kad sam istrčao na teren protiv Vojvodine, doslovno sam se naježio i mnogo mi je žao što nismo pobedili, ali vratili smo to goleadom protiv Voždovca, tako da verujem da će navijači u subotu doći u još većem broju nego na prva dva meča. Protiv Vojvodine je bilo 20 hiljada ljudi, posebna utakmica, ali verujem da će i na meču sa Čukaričkim biti tako. Očekujem još ispunjeniju Marakanu, još jednu vatrenu atmosferu, lično uživam da igram pred njima, i ne sumnjam da će biti tako i u subotu, a nadam se da ćemo nastaviti dobru formu koju smo najavili u meču sa Voždovcem. Ne mogu da dočekam novu utakmicu”, poručio je za zvanični sajt Aleks Vigo.

Crvena zvezda je povečala razliku na 11 bodova prednosti, gotovo stavila ruku na šampionski pehar, ali Argentinac kaže da ekipa ima dodatni cilj.

“Želimo da pobedimo svaku utakmicu do kraja sezone. Već sam naučio da se u Zvezdi samo pobede računaju i to mi odgovara, smatram da imam takav mentalitet i da sam igrač za klubove koji osvajaju trofeje. Imamo 11 bodova prednosti, ali se ponašamo kao da je egal. Nestrpljiv sam da pokažem šta sve znam, radujem se svakoj novoj utakmici i verujem da možemo da imamo pobednički niz do kraja sezone”.

Početak je obećavajući, ali navijači čekaju da vide Viga u meču sa jačim rivalima, kada će biti opterećen u defanzivi.

“Dajem sve od sebe na treninzima, slušam trenera i sve funkcioniše u najboljem redu. Saigrači su me izuzetno lepo dočekali, još na pripremama smo počeli da se družimo i prepoznao sam u startu da u Zvezdi vlada porodična atmosfera. Mnogo mi to odgovara, kao i navijači koje ponovo moram da pomenem. Sve to me čini srećnim i zadovoljnim u Beogradu”.


tagovi

Aleks Vigo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara