Komentari na vest

Aldo Kalulu: U dobroj formi sam

G

GostGostuje

pre 12 meseci

Jesi brate, kako nisi. Razbijas kako dobro igras.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Zašto je cenzura na vestima o istaknutim članovima galaktikosa Beliću i ovom Kukuleleu?
G

Gost1987

pre 12 meseci

Brat Dzej, samo gazi legendo!
S

Samo

pre 12 meseci

Pogledajte,nedavne komentare o ovom liku.I sve će vam biti jasno.Ludilo totalno,ljudi ne pamte šta je jutros bilo,a ne pre mesec dana.Ili pamte,a prave se budale,ovo drugo je sigurno.Kakve njuške.
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

jel menadzer placa ove tekstove ili sta ??cuj on u dobroj formi !!! lik je smejurija od igraca ,klasicna prevara milosa vazure.Izguraj ,izreklamiraj uvali negde sutra i uzmi kintu u sopstveni dzep .Koji crni kalulu takvih u nasoj omladinskoj skoli kolko hoces
S

SezonskaJakarta

pre 12 meseci

Teško nije u pitanju "Poslednja oaza", sve sa navodnicima, kako i priliči "dobroj formi" fudbalera Partizana, a i simbolično odgovara sakupljanju sličica koje niko ozbiljan neće.
R

Rodman71

pre 12 meseci

A šta ovi pobedili u sklanjalici plus igrači sami sebi davali golove i odmah se grobari primili ko babe na penziju ? Znači ovo je cirkuz 🤣🤣🤣😂
Z

Znaci

pre 12 meseci

Pise se cirkus,a ne cirkuz.
R

Rule55

pre 12 meseci

Pricao sam i ranije, da pokusamo sa Kalulom po desnom krilu posto je brz, Natho i Bjelic da mu guraju loptu u prostoru da moze da istrci.
B

Bole-bg

pre 12 meseci

Jeste da se boris, da trcis, ali juce si imao 2 prilike na metar od gola a ti pucas iznad precke, mora to mnogo bolje da koristis prilike, juce od 23 suta samo 1 gol smo da li, onaj autogol ne racunam gresku odbranbenog igraca, mora da se iskoriste toliki sutevi.
M

Maljko

pre 12 meseci

Bice da je: "U dobroj sam formi"
v

v1ad

pre 12 meseci

"U formi dobroj sam"
k

kendisport

pre 12 meseci

Realno prvi sam pricao da je najgori stranacu istoriji Partizana nakon partije u Azerbejdzanu, ali vec sve utakmice se znacajno podigao. Izgleda da je Duljaj ipak znao sta bira, a mi kao navijaci ovih ili onih prerano sudimo. Zvezda je imala slicno sa Ivanicem od totalnog promasaja kod Milojevica, do igraca bez kojeg je nemoguce igrati. Jos Severina da se izdigne, mada on deluje totalno nezainteresovan za fudbal i zivot
G

Gost112358

pre 12 meseci

Severina suv prosek, nit driblinga nit brzine, Kalulu makar ima brzinu i htenje. Realno ni jedan ni drugi nisu kalibar za startnu postavu, ali bolje od Kalulua nemamo. Jedino da guraju nekog od momaka iz mladjih selekcija.
m

mita i trta

pre 12 meseci

brate i ti bi se podigao da te neko gura svaku utakmicu
e

evo sve

pre 12 meseci

trče,zar ti ne znaš da oni ne prate fudbal oni obožavaju balet!!
M

Mop

pre 12 meseci

Pa bar ne pratimo sve u vezi sa Zvezdom uvek na Mozzartu.
P

PFC

pre 12 meseci

Pratimo i balet i operu, klasično pozorište, književnost, filozofske tribine, radionice murala...Sve ono što je vama zvezdašima nepoznato.
@

@pfc

pre 12 meseci

Ti u pozoriste nikada krocio nisi, ne znas ni sam zasto si poleteo sa tim optimistickim komentarom...ne blamiraj se!