Savo Milošević i Albert Nađ
Savo Milošević i Albert Nađ

Albert Nađ u Partizanovom stručnom štabu

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.08.19. | 13:55

Dobro poznato lice, ali u novoj ulozi

Dobro poznato lice posle petogodišnjeg izgnanstva ponovo u Humskoj. Albert Nađ se vratio u Partizan, ali sada u sasvim drugačijoj ulozi od one sa kojom smo ga povezivali poslednji put kad je bio u crno-belom taboru.

Nekada rerezentativni vezista je naime uvršten u stručni štab Sava Miloševića kome će asistirati narednom periodu. Prvi pomoćnik će naravno ostati Milan Đuričić, a tek da podsetimo da su tu i Nenad Cvetković i Strahinja Pandurović, te trener golmana Nemanja Jovšić i kondicioni Marko Stojanović.

Izabrane vesti

Sada i Nađ, koji je po završetku igračke karijere uglavnom u Humskoj bio raspoređen na drugim zadacima. Funkcije je menjao, ali mu je zaduženje uglavnom bilo isto, pošto je od 2009. do 2014. sa manjim ili većim ovlašćenjima bio zadužen za dovođenje pojačanja i prodaju igrača. Nakon što mu je istekao ugovor sa crno-belima probao je čak i da se kandiduje za mesto predsednika, ali nije prošao.

Potom je bio i sportski direktor IM Rakovice, kraj Topčiderke je i počeo trenersku karijeru, mada se uglavnom držao van javnosti i medija, bar kada je fudbal u pitanju. I evo sada veliki povratak Alberta Nađa u Humsku.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara