Komentari na vest

Albert Nađ: Vojvodina trenutno najbolja u ligi, drugo mesto cilj od početka sezone

M

Micabp

pre 14 dana

Nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine to su pevali odbojkasi Vose 90-ih, a to mogu sad i fudbaleri Vose narocito kad uzmemo KUP
M

MilosBg

pre 14 dana

Kad su prvi sve je regularno i u redu, to im je bio cilj, a kada su drugi, onda su svi protiv njih, od isusa hrista do sopstvenih navijaca, sve je namesteno u toj meri da cak niko ni majice nece da im stampa za predstojeci derbi, ali je njima cilj drugo mesto sve dok ne padnu na trece. Neka budu srecni sto im je Zvezda sacuvala guzicu da im se Tsc dodatno ne priblizi.
B

Baxter88

pre 14 dana

Pa nista pogresno nije rekao Alberto! Vosa je sigurno za nijansu ispred TSCa onako igracki, Cuka je tu negde s Partizanom a Radnicki nema taj kvalitet, igraju momci na suvu energiju. Zvezda se i ne racuna jer je druga neka galaksija za nasu ligu, nesto kao Siti u Engleskoj.
L

Lata

pre 14 dana

Taman misliš konačno došao netko tko je normalniji,kad ono čorak.
?

??

pre 15 dana

Normalno da mu je najbolja vojvodina kad je samo protiv njih igrao
M

Micabp

pre 15 dana

E nedaju nam da damo gol iz 16-rca pa moramo da sutiramo sa dvadesetak metara jer da smo dali jos koji iz kornera ili akcije ovi bi ponistili. S sto seNatha tice i nje gove izjave da ce se oprostiti satitulom sa Partizanom. Pa dokle ce on da igra,do 50g.
p

prijatelj

pre 15 dana

Francisco da Costa je novi igrac koji je ispao iz Kuntinog kompijutera!
N

Na čemu je

pre 15 dana

Gospodin?
D

Dubravko

pre 15 dana

Ovi sve ludji i ludji,tako bese i prosle godine pa nisu bili ni drugi
Б

Бошко Буха

pre 15 dana

Изгледа да смо после Илијева добили "бомбаша" бр.2.Зове се Алберт Нађ.

Dragan dodic

pre 15 dana

oterati amatera i njega i upravu da nas nebruka
J

Jelenko P

pre 15 dana

Pa ovaj prevazilazi i Duljaja po bezobrazluku i nesposobnosti. Kaze kako u odbrani nismo izgledali lose a igraci gostiju se setali po sesnaestercu kako su htjeli. Kada tome dodas da je golman Jovanovic bio naj slabiji igrac tima onda tu nema pomoci.
Б

Блок

pre 15 dana

Минут пред крај ,слободњак искоса на пола терена ...сви испред гола Више ...и Натхо даје пас Овусуу да он центрира из лошије позиције,ем не зна то да ради . Чуди ме да Натхо није отрчао до судије да се буни. Него озбиљно,шта се оно бунио ?
S

Slanina

pre 15 dana

Neko mu je od Vosinih nesto dobacio, nisam razumeo sta tacno, kao da Natho podrzava nesto, verovatno oko situacije u Gazi. Ali Natkovo "Ubicu ga" jedno 10x... Jeste da je imao dobru karijeru i jeste veliko ime, ali moras imati nekada kocnicu.
p

podesen

pre 15 dana

Prvi put prvi trener u 50 god.Video Vazura talenat u njemu😭😭😭😭😭😭😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

PFK NIŠ

pre 15 dana

Dileja... Vojvodina nije bolji tim, ali igra i stoji bolje na terenu... Ono kako se Partizan brani je za drugu ligu, a kornere kako brani, to je tek van pameti... Dosao je i taj momenat, da Partizan gubi po nekoliko utakmica, da ga svakakvi pobedjuju, da se cima od svakog, da ga svako trenira, kad sam bio dete, pa tinejdzer, to je bilo nezamislivo, Partizan je bio simbol neceg kvalitetnog, ovo sada je mnogo tuzno...
R

Rasmusen

pre 15 dana

Vojvodina jeste bolji tim.

PFK NIŠ

pre 15 dana

Sa Vukanovicem koji nije mogao u Kini da igra, Savicevicem koji u drugoj Turskoj nije mogao da igra, Crnomarkovic, pa onaj Lazarevic, sve cirkus igraci, a stranci, onaj Seri, Kalulu br.2, onog Mateusa i Koraca necu ni da komentarisem... Ono sto vredi su Carevic i Zukic, onaj kapiten je pristojan igrac...
U

Ubububu

pre 15 dana

Kad si bio dete malo Tole bio omladinac od 70 a sad mašala 85...Lete godine
J

J j hbj

pre 15 dana

Meni ovo veselo, al baš?!

PFK NIŠ

pre 15 dana

ub - Kad si bio malo dete, izgleda te Grobari mnogo maltretirali? Ostavilo posledice...
R

Ružnalisti

pre 15 dana

Bravo za "novinare" koji pustaju ovakve komentare. Cemu cenzura sluzi ako ne da ne pusta ovakva vredjanja u etar, makar to bili i mocartovi komentari jer i to neko cita?
Đ

Đeneral Draža

pre 15 dana

Dobra utakmica za gledanje, bolja Voša u svakom smislu, Partizan u totalnom rasulu. Suđenje - ako nam je ovo najbolji sudija, onda i ovi ostali nisu uopšte loši. Drugi komentator, ali isti kao i onaj do sada, navijački preko svake mere. A za Arenu je ofsajd kamera još uvek misaona imenica, da ne pričamo o grafici i drugim stvarima, čist amaterizam. Jedino nisam baš razumeo s kim je Natho imao problem, s obzirom na izostanak reakcije sudije ili delegata, ostalo je prilično nejasno.
D

Da li sam ja dobro procitao

pre 15 dana

da je izjavio da je cilj od pocetka buo drugo mesto??? Prosto ne mogu da verujem koliko nismo smo pali..Drugo Vojvodina mozda igra najlepsi fudbal u ligi ,ali daleko da je najbolja..Alberte,Alberte...
U

UJKA MITKO

pre 15 dana

Ako ti je lakše i ako ovaj poraz čini da se osećaš bolje jer je Voša trenutno najbolja, onda neka bude tako
R

Ružnalisti

pre 15 dana

Kako to da je dozvoljena objava Hungarian Gipsy a da se komentar u kome se gadja u centar i srz problema koji stoluje na Andricevom vencu uporno ne pusta? A da, Severna Koreja..
1

12345m12345

pre 15 dana

jel se desilo nekada da ste sami krivi za ono sto vam se desava ili vas uvek neko drugi unistava? opet naredio neko da izgubite? peti put u nizu?
B

Bragantino

pre 15 dana

Druze mnogo si pametan, ovde sporta nema i ti to dobro znas, kad ovako ciljano i sistematski upropastis klub ko normalan ce da prica o rezultatima?
B

Burek

pre 15 dana

Inače, može li mi neko odgovoriti na ovo pitanje - ako TSC i Partizan na kraju sezone budu bodovno poravnati, ko će biti drugi ?
P

Paa

pre 15 dana

Partizan jer je bio ispred njih pred play off.
Б

Блок

pre 15 dana

Војводина. Шта ли се гледа ...међусобни или гол разлика.
@

@Blok

pre 15 dana

Što Vojvodina, ne razumem ?

IS

pre 15 dana

Partizan jer se u tom slucaju gleda bolji plasman na kraju regularnog dela.
Б

Блок

pre 15 dana

Па зезам се.
1

12345ss

pre 15 dana

Pa vi ste komedija od nogometnog kluba
s

srka

pre 15 dana

Kako te nije sramota ljigo od čoveka?! Četiri trenera si oterao iz Partizana i sad prodaješ nekome svoju demagogiju. Već večeras da si spakovao kofere i pobegao glavom bez obzira.
N

Nadj

pre 15 dana

Vazi srka nije problem druze samo pokazi jednu ulaznicu iz ove sezone i imas pravo glasa...
B

BokiUSA

pre 14 dana

Ne moze druze Nadj cele sezone je ulaz Slobodan I niko nece da dodje
e

ecka siti

pre 15 dana

"Moramo poceti da pobedjujemo,,... Probajde za pocetak da pocnete da ne gubite...
N

Navijaci.

pre 15 dana

MORE GONI SE U BOZJU MATER VETROPIRE TRENERSKI. TI TRENER ,SIKTER BRE !
d

d.g.

pre 15 dana

Znači , dobri ste defanzivno. Tri primljena i dva poništena gola. Šta li će biti kad budete loši defanzivno?
E

Evo ti

pre 15 dana

Biće Nordsjeland i Fejenord! Uvek je plus onaj jadni komentator sa Arene. Gledaću ih do kraja lige samo zbog njega. Šalim se, i onog bezobrazno Izraelca.
B

Bambusinjo

pre 15 dana

Scenario do kraja - Partizan treci, Vosa uzima kup i ide direktno u LE a mi u drugo-trece kolo kvalifikacija za LE, uprava prodaje sve sto valja, u sezonu krecemo u sastavu Krunic - Stojkovic, Filipovic, Milicic, Antić - Stjepanović, Nathko, Zahid, Petković, Jevremovic, Jankovic - Nikolic, naravno ne prolazimo nikoga i ostajemo bez grupne faze ponovo, tim se bori za 4 mesto u sledecoj sezoni, smenjuju tri trenera, za dve sezone odlaze ostavljajuci klub sa 100 miliona duga ne odgovarajuci ni za sta naravno.
р

реално

pre 15 dana

Срам те било због изјаве, одмах да си напустио радно место, ђубре вазурино…
s

simkela

pre 15 dana

covece,pa vi niste ni za srpsku ligu....boze svasta....
b

bašamrkalj

pre 15 dana

Partizan i Hajduk osvajaju titule početkom sledećeg veka 😍
B

Burek

pre 15 dana

Hajduk verovatno i hoće, ali Partizan će morati još malo da sačeka
К

Косингас

pre 15 dana

Комплекс га убија!!! Желећи да омаловажи Звезду, само је омаловажио себе. Невероватна је мржња, зло и пакост код бивших играча Партизана. Вероватно још пегла грбу на леђима од дербија на Мари, када га је изломио Марко Перовић и закуцао лопту у мрежу са 30 метара. Е, мој Нађе, изјешће те мржња.
B

Burek

pre 15 dana

Šta drugo da očekuješ od čoveka koji je tukao trudnu ženu, pevao na svadbi pogrdnu pesmu na račun Zvezde, severnoj tribini pokazivao srednjak, Basti slomio ruku...
B

Bravo Alberte

pre 15 dana

Svi koji se razumeju u fudbal a nisu ostrašćeni će reći da ovog proleća Vojvodina igra najlepše i ima najbolji tim
A

Alberte

pre 15 dana

Kad onako okrenes ledja coveku kome si do juce bio prvi saradnik, nema tu srece. Koren svih nasih problem sedi na Andricevom vencu, tu sva prica pocinje i zavrsava, bilo kakav komentar bilo cega nema smisla. Sever - svi predsednikovi ljudi.
P

Pećko Pivo

pre 15 dana

Svi znamo da Nađ baš i nije nešto inteligentan ali ga to ne opravdava. Još večeras ga treba smeniti zbog ove izjave!
d

dzonitarzan

pre 15 dana

Pakaoooo, Partizan je ozbiljna sprdnja i sega, cak i kad sam bio klinac kad smo ih drali sa Pjanovicem, Gvozdenovicem itd, imali su mnogo vise dostojanstva. Tad biti Partizanovac je imalo tezinu, a sad...mene bi bilo sramota da kazem da navijam za Partizan.
N

Natho

pre 15 dana

A Natho i njegov recnik? Sve smo culi. Buni se jer mu je navodno igrac Vojvodine rekao da podrzava ubijanje. A Nathov recnik je "Izvedi ga, inace cu ga ubiti". Preti ubijanjem, jer ga je neko optuzio da podrzava ubijanje?
S

Samo gost

pre 15 dana

GROMADI je cilj od početka bilo drugo mesto!?!? Vojvodina najbolji tim u ligi!?!? Ništa o suđenju??? Šta kaže Natho???
g

gost4

pre 15 dana

cilj ove sezone je da se smeni uprava, nije uspelo, znaci ne uspesna sezona. Bice bolje sledece sezone, mozda ih smenimo
P

Prti

pre 15 dana

Ljubi te batica, ljubi te batica 🤣
P

Prti

pre 15 dana

Krenuo je jako 🤣
Б

Блок

pre 15 dana

Уфф ал нам је рекао ,уништио је нас Делије хахахахха... Него шта се Натхо бунио ? Нисам лепо видео
M

Milo g

pre 15 dana

Ahahaha šta čovek izjavi i ostane živ... Da je ovo normalan klub ne bi ti više prišao stadionu.
P

Palermo9

pre 15 dana

Ovaj juče došao, danas počeo pričati gluposti.
v

v1ad

pre 15 dana

Primis tri gola i u fazonu si "defanzivno nismo bili losi"?
G

GV

pre 15 dana

Prime pet, ali ko broji...
P

Pobeda je resenje

pre 15 dana

Valjda ce Vojvodina smeti da uzme kup a onda neka Zvezdan Terzic ide u policijsku stanicu da podnese krivičnu prijavu.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
B

Burek

pre 15 dana

Hahahahahaha druže ako se to desi, a TSC bude drugi, ponovo idete u kvalifikacije u LK kao prošlog leta
k

koskasb

pre 15 dana

Voša možda i uzme kup a vi dobijate KATANAC

FC President

pre 15 dana

I ovaj ne zna šta priča ... Ko sedne na klupu odmah prolupa!

Napolje

pre 15 dana

Ko sedne na klupu prica i radi ono sto zele da cuju i vide oni koji ga tu postavljaju vrlo prosto zato se ne postavljaju oni koji bi radili drugacije.