Boris Radunović i Alen Šeri (Printscreen)
Boris Radunović i Alen Šeri (Printscreen)

Albanac menja Borisa Radunovića u Kaljariju

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.24. | 19:32

Za srpskog čuvara mreže interesuju se dva kluba iz Serije B

Simone Skufet bi trebalo da je siguran među stativama, međutim, Borisu Radunoviću dani su odbrojani u Kaljariju. Već neko vreme spekuliše se da će srpski golman napustiti Sardiniju, a njegov odlazak sa Sardenja arene ubrzaće dolazak novog čuvara mreže koji bi uskoro trebalo da pojača tim Davidea Nikole.

Italijanski mediji pišu da je Kaljari dogovorio dolazak Alena Šerija, albanskog dvometraša, za kojeg će Egnatiji platiti oko 500.000 evra. Tako će se 26-godišnji čuvar mreže vratiti na Čizmu gde je još pre desetak godina imao priliku da se izbori za ugovor. Tadašnji sportski direktor Rome Valter Sabatini ga je doveo na probu, ali nije imao mogućnost da ga zadrži jer na Olimpiku više nije bilo mesta za igrače izvan EU te je završio u Savoni.

Izabrane vesti

Međutim, ubrzo se Šeri vratio u domovinu gde je branio za Vlazniju, Lači i od leta 2022. godine u Egnatiji sa kojom je osvojio dva trofeja u Kupu i jednu titulu prvaka Albanije. Partije u Egnatiji donele su mu i status seniorskog reprezentativca, mada je upisao samo jedan nastup za državni tim, još u novembru 2022. na prijateljskoj utakmici sa Katarom.

Sada će imati priliku da demonstrira kvalitet na Čizmi, mada će morati prvo da se izbori za minute, jer italijanski mediji navode da će makar u početku imati status rezerviste. To ujedno znači da će Radunović napustiti klub. Nekadašnji golman Rada branio je prošle sezone na uvodnih sedam utakmica Serije A, međutim, nije kupio poverenje Klaudija Ranijerija pa je preostale mečeve u prvenstvu posmatrao sa klupe.

Pisali smo već da će se Radunović izvesno vratiti u Seriju B iz koje interesovanje pokazuje Bari, a u međuvremenu se u priču oko dovođenja 28-godišnjeg momka iz Beograda uključila i Piza.


tagovi

Boris RadunovićKaljaritransferiLetnji prelazni rok 2024Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara