Al Itihad predstavio Galena, završio Pereiru i krenuo po Bergvajna?!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.09.24. | 17:18

Blan do kraja dana sigurno dobija još jedno pojačanje, a možda i dva

Al Itihad je žestoko 'udario' poslednjeg dana prelaznog roka. Brazilac Galeno o kom smo već pisali predstavljen je kao novo pojačanje kluba koji sa klupe predvodi Loran Blan, međutim to neće biti sve do večeras (u 22 sata po našem vremenu, iliti u ponoć po lokalnom), kada se zatvara pijaca na Bliskom istoku.

Naime, dok su se na društvenim mrežama hvalili kako su za 50.000.000 pazarali Galena, Saudijci su istovremeno završavali poslednje detalje ugovora sa iskusnim Portugalcem Danilom Pereirom (32). U njegovom slučaju preostaje samo još zvanična objava, pošto je sve utanačeno. Pari Sen Žermen će inkasirati 5.000.000 evra...

Izabrane vesti

Ono na čemu trenutno rade u Al Itihadu, barem prema pisanju relevantnih holandskih medija, jeste transfer Stivena Bergvajna (26). Navodno, na adresu Ajaksa stigla je ponuda teška 22.000.000 evra, plus 2.000.000 kroz bonuse!

E sad, ostaje dilema da li je ova ponuda bila aktuelna dok Galeno nije završen, pa je povučena, ili je i dalje na stolu Holanđana. Razlog za ovu dilemu je jednostavan: i Galeno i Bergvajn igraju na istoj poziciji. Tačnije preferiraju mesto levog krila.

Takođe, Al Itihad sada već ima problem sa viškom stranaca. Podsetimo, tu su Predrag Rajković, Luiz Felipe, Fabinjo, Engolo Kante, Husem Auar, Musa Dijabi i Karim Benzema. Sa Galenom i Pereirom to je već devet (za registraciju dozvoljeno osam), tako da bi Bergvajn bio 10?!

U svakom slučaju, u Ajaksu ništa nisu prepuštali slučaju, pa su brže bolje dogovorili pozajmicu Kamaldina Sulemane (22) iz Sautemptona.

Sad čekamo rasplet...


tagovi

Stiven BergvajnDanilo PereiraGalenoLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara