©AFP
©AFP

Al Hilal dovodi novog Brazilca: Marselj na beku profitira 7.000.000 evra za polusezonu

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 21:31

Saudijci nastavljaju da ulažu u pojačanja iz Evrope, Renan Lodi blizu transfera

Posle samo šest meseci u Marselju, Renan Lodi će gotovo izvesno promeniti sredinu, s obzirom na to da se brazilski levi bek našao na listi želja Al Hilala.

Fudbaler koji je pred početak sezone stigao iz Atletiko Madrida u Francusku za 13.000,000 evra blizu je dogovora sa klubom iz Saudijske Arabije, saznaje Relevo koji ističe da bi obeštećenje za Lodija iznosilo preko 20.000.000 evropskih novčanica. Ipak, neće kompletna suma otići na račun kluba sa Velodroma, pošto je Atletiko letos obezbedio i 30 odsto od narednog transfera, te će inkasirati oko 6.000.000 evra, dodaje pomenuti izvor.

Izabrane vesti

Realizacijom trensfera defanzivac bi proširio koloniju Brazilaca u Al Hilalu koju već čine Nejmar, Malkom i Mihael, a saudijski klub bi nastavio letošnju praksu dovođenja pojačanja iz Evrope kada su na Bliski istok otišli između ostalog Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković Savić, Ruben Neveš i već pomenuti Južnoamerikanci Nejmar i Malkom.

Potencijalni odlazak Lodija inicirao je i potragu Olimpik Marselja za alternativom, te bi mesto Brazilca mogao da zauzme Džoš Doig iz Verone. Potencijalni odlazak škotskog beka izazvao je reakciju navijača italijanskog kluba s obzirom na to da su Veronu ove zeime već napustili Isak Hien, Filipo Teraćiano i Martin Hongla.


tagovi

Renan LodiMarseljAl Hilal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara