Ako ne dođe Lalatović, Borac ima alternativu

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.12.20. | 22:47

Banjalučani se i dalje nadaju startegu Vojvodine

Banjalučki Borac se ovih dana pominje u javnosti po lošem jer je suspendovan od strane FS BiH zbog neisplaćenih dugovanja prema bivšem golmanu Mladenu Lučiću.

Ali uprkos finansijskim problemima, Banjalučani imaju ambiciozan plan da na mesto šefa stručnog štaba dovedu Nenada Lalatovića umesto smenjenog Vlada Jagodića. Nadaju se u Borcu da bi Lalatović bio rešenje problema koji ih već duže muče jer uprkos velikim ulaganjima prethodnih godina nikako da postanu konkurentni u borbi za titulu pa su ovu polusezonu završili na petom mestu sa čak 13 bodova manje od lidera Sarajeva.

Izabrane vesti

Zato veruju da bi Lalatović bio pravi izbor i žele da ga dovedu uprkos njegovom važećem ugovoru koji ima sa Vojvodinom do sledećeg leta. U Novom Sadu ne žele da se odreknu odličnog stručnjaka i najavljuju da on ima važeći ugovor. Dok čekaju definitivan odgovor Lalatovića, Banjlučani ipak ne sede skrštenih ruku i imaju alternativu. Doduše, znatno skromniju...

Sportsport.ba javlja da je kandidat za trenera i Marko Maksimvić. On je nekadašnji fudbaler Borca, a kasnije je radio u omladinskoj školi, potom kao pomoćni trener u prvim timu, a jedno vreme je obavljao i ulogu sportskog direktora.

Ipak, Borac će još neko vreme čekati odgovor iz Novog Sada...


tagovi

Nenad LalatovićBorac Banjaluka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara