Komentari na vest

Ako Dubočica nastavi ovako, na stadionu u Leskovcu će se dogodine igrati treća liga

C

CACI leskovčanin golubar

pre 2 dana

Prvo je greška što se onom Cekiću uopšte dozvolilo da bude direktor kluba. Sve dugove je on napravio.Uhvatili ga beogradski menadžeri u makaze kad videli da nema pojma. Upropastio klub
L

Leskovčanin

pre 3 dana

A da li vas je sad bar malo sramota zbog sadržine ovig nazovi teksta? Zemun - Dubočica 1:4
P

Paa

pre 3 dana

Igraće se SL ali neće je igrati Dubočica.
P

Pošteno 123

pre 3 dana

Trebalo igrati 2 u zemunu.... Neke čike iz bg. umešale prste da izvade dubočicu...
Z

ZA TIME ŽALE

pre 3 dana

Leskovčane to mnogo boli, jer, ne sviđa im se da im stadion ne igra u istoj ligi kao i njihovi voljeni klubovi Partizan i Crvena zvezda.
V

Vlada79

pre 3 dana

Zaječar i Leskovac uz dužno poštovanje gradjanim pomenutih gradova, su potpuno promašene lokacije za nove, moderne i što je najvažnije preskupe stadione! Ali kao i svaki drugi projekat prvog medju jednakima, i ovaj je dokaz svega pogrešnog!
Đ

Đukin fan

pre 3 dana

Nezajazljiva lopuza i naravno borac za dzep!!!Junak pod jorgan planinom!!!Koji Zaječar i Leskovac !! Timok i Dubocica kao i Loznica su realno rang srpske lige po grupama i to je plafon!!!To su bili i u staroj Jugi i bili klubovi!!!Pogotovo Timok u doba Vuksica ,Jasica.Žike Ilica,Bubanje …jeste bilo pre skoro pola veka al bio fudbal i klub i lige!!!Od tad niko za Timok slovo nije video ni reč čuo a Oskar izručio 100 miliona u 3 stadiona.oprala ekipa 60 % (radio Drcelic medj ostalima,onaj iz UO KK CZ sto zida ortacki solitere s Ostojom po NBg!!!!
D

Dachaa

pre 3 dana

Umesto da se pomaze gradjanima,da se grade putevi,renoviraju kuce i zgrade oni napravise stadion.Klasicno pranje para
Ž

ŽVALASTAN

pre 3 dana

A ima li Srbija u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu nove i moderne stadione na kojima se mogu igrati Liga šampiona i mečevi A reprezentacije?
Z

ZVEZDAŠ NAJVEĆI IKAD

pre 3 dana

Sve za šta se "ONAJ" uhvatio, osušilo se , ,,,takva su dela junaka doba zlog.
S

Svaka ti na mestu

pre 3 dana

Svaka ti na mestu
S

Sherlocked

pre 3 dana

Apsolutno je nebitno gde ce igrati da li treca , cetvrta ili prva liga. U gradu iz koga mladez bezi decenijama i ne dolazi ni u posetu , koji je siromasan , prazan u svakom smislu , gde penzioneri izdrzavaju sinove , kceri i unucad fudbal i sport apsolutno ne zanima. Posluzili su kao i ovi u Loznici , da se iskoriste sredstva i pokupe pare. Svi znamo to. U Loznici su tolike neznalice da im je travu samlela bakterija , ni o odrzavanju terena nisu naucili. Kad su sagradili nisu dobro uradili nije mogao autobus da udje i ostavi igrace. Kao dete sa lego kockama da se igralo.Toliki novac da bi se igralo mozda 20 utakmica i to seoskih liga ? Pa niko nije lud ovde. Posluzili su cemu i kome su trebali i cao. Danas kad pravis stadion , ne pravi se samo za vijanje lopte. Napravis ga da bude multifunkcionalan , da moze i da se iznajmljuje i donosi prihode i kad se ne igra fudbal. Ali sta ces. Za dve,tri godine ce ga leskovcani rastaviti pa u staro gvozdje.
?

??

pre 3 dana

Pa igraju tomok i loznica, sto ne bi i dubocicq
S

Sima Arauho

pre 3 dana

Polako,ima i to zvezdaško proleće.Zna se kako tu može da ss zaredja bez poraza,šteta sto se Evropa ne igra samo na proleće.
B

BokiUSA

pre 3 dana

Nisi ti bas svoj. Na vesti o Dubocici spominjes Zvezdu. Druze kompleksi I trauma do kraja zivota.
r

rrrr

pre 3 dana

Kako si samo bolestsn, nesrećnice.
F

Firmić

pre 3 dana

Kada bi sada ovde bila objavljena vest o silnim poplavama širom Evrope, ti bi našao da komentarišeš da je za sve kriva Zvezda. Tvoja opsednutost Zvezdom polako prelazi u bolest, za koju nažalost nema leka. Naprotiv povećavaće se iz kolo u kolo.
l

lolololo

pre 3 dana

Stadion napravljen da bi khm khm drzao svoje govore slicno kao i u Loznici. Doduse, tu ce jednom dvaput godišnje da dodje reprezentacija ali prava namena ovog stadiona je svima jasna.
H

Heey

pre 3 dana

Trava vec sada izgleda kao da igraju u africi negde
G

Gost4

pre 3 dana

To je slika koja je nastala pre prve odigrane utakmice tu
S

Smederevo centar

pre 3 dana

Ko im,, uvali" trenera, nije im dobro mislio😀..
G

Gašić StarMo

pre 3 dana

vidim i trava im je odlična,kome sve daju da odrzava terene,to ni kosilicu gurati ne zna a kamo li nesto ozbiljnije
P

Pjer Karden

pre 3 dana

Oni taj stadion nisu tražili,Leskovcu su mogli da naprave nešto drugo,recimo novu bolnicu a taj stadion je trebao da bude napravljen u Nišu,isti takav samo sa podignutim kapacitetom na 12,000 mesta,sramota je da Radnički igra na onom srušenom pašnjaku a u Leskovcu gde se pola veka ne igra ozbiljan fudbal i gde nikoga fudbal ne zanima generalno imate onakav stadion.
B

BokiUSA

pre 3 dana

Samo neka se gradi. A ovo stance kluba treba da bude sramota iz samouprave. Da niko ne zeli da stane uz svoj klub. Da se pomogne. Vec od iduce sezone je Dubocica mogla da bude prva liga (super liga) kako god. Da dolaze u goste Zvezda, Partizan, Vosa itd itd. Da grad zivne I ti ljudi... definitivno ne prepoznaju priliku za svoj grad...
D

Dragan1985

pre 3 dana

Pjer Karden@ A sta reci tek za Zajecar, najnepotrebniji stadion od sva tri. Taj Timok jedva i da postoji. Jos grad blizu granice kao neka nedodjija na mapi Srbije. U svakoj normalnoj drzavi stadioni se grade standardnim superligasima, fudbalskim klubovima sa tradicijom. U Hrvatskoj je dobio Osijek, a ne Marsonija iz Slavonskog Broda, u Madjarskoj i Risiji su dobili klubovi po tradiciji i fudbalskoj sredini. Jedino se u Srbiji gradi neplanirano i nerazumno.

Zvezda ispred svih!

pre 3 dana

Ne moze na silu nista!