Ajntraht ima prvo pojačanje: Potpisao Ekvadorac od 9.000.000

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.03.23. | 20:38

Verovatno zamena za Ndiku

Nemački klubovi su poznati po transferima pre nego što prelazni rok i počne. Bundesligaši neke poslove ugovoraju mesecima pre otvaranja fudbalska pijace, pa se desi da glavne trgovine završe i pre zvaničnog početka prelaznog roka. Ni Ajntraht nije drugačiji.

Klub iz Frankfurta je danas potvrdio prvo letnje pojačanje. Iz Antverpena stiže Vilijan Pačo. Ekvadorski štoper ima 21 godinu i belgijskom klubu će biti plaćen 9.000.000 evra. Sa Ajntrahtom je potpisao ugovor do 2028. godine.

Izabrane vesti

Pačo je u Antverpen došao pre samo godinu i po dana iz ekvadorskog Independijente del Valjea za 2.870.000 evra. Odmah se izborio za mesto startera i imao veliko poverenje trenera Marka van Bomela u ovoj sezoni. Još u januaru su Glazgov Rendžersi i Monako pokazali ozbiljno interesovanje za njega ali Ajntraht je bio najuporniji i omogućio belgijskom klubu trostruku zaradu.

Ekvadorac bi u Franfurtu trebalo da zameni Evana Ndiku. Francuz je najstandardniji igrač Ajntrahta u aktuelnoj sezponi ali odbrojava poslednje mesece ugovora i na leto će biti slobodan. Odbio je do sada sve ponude za produžetak saradnje i najverovatnije će napustiti klub besplatno. Pored njega, Ajntraht će na isti način ostati i bez japanskog veziste Daičija Kamade koji je već dogovorio transfer u Borusiju Dortmund.


tagovi

Vilijan Pačo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara