Ajaksu interesantno Zvezdino dete (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.12.18. | 17:39

Bogdan Jočić je privukao pažnju tri evropska kluba

Poznato je da naša dva najveća kluba već godinama izbacuju dobre igrače iz mlađih pogona, pa zato skauti evropskih ekipa motre na najbolj izdanke još u nižim kategorijama. Leto se pominjalo da je Bogdan Jočić interesantan Interu i Sampdoriji, a sada dolazi informacija da ga gleda Ajaks, i da ga planira za budućnosti, a to javlja Tutomerkato. Čak piše i da postoje kontakti i da oni "napreduju".

Poznato je kakvu školu fudbala imaju Kopljanici. Možda ih je na ovo navelo što jedan Srbin (Dušan Tadić) igra na vrhunskom nivou i predvodi A tim, a možda i to što je Zvezda igrala Ligu šampiona što automatski privlači pažnju. Na kraju, ne bi se pominjala sva ova imena za Jočića da nije veliki talenat koji je pokazao i u utakmicama Lige šampiona za mlade.

Izabrane vesti

Jočić je 2001. godište, igra na poziciji veziste, a pored Ajaksa za njega su zainteresovani i Vitese, kao i Sporting iz Lisabona. Dakle, ponovo Portugalci gledaju najbolje mlade fudbalere u našoj zemlji, znamo i da Benfika to čini vrlo često.

Jočić je posle nagoveštenog potencijala u kadetskoj konkurenciji potpisao profesionalni trogodišnji ugovor sa crveno-belima početkom ove godine, tako da bi mogao eventualno da ode iz redova crveno-belih samo uz obeštećenje.

Pogledajte neke od njegovih poteza...

 


tagovi

Bogdan Jočić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara