Komentari na vest

Ajaks predstavio Šutala bez Šutala: Još jedan vrhunski posao Dinama

B

Baba od Žutog

pre 10 meseci

Mi Robija u Čačku zovem Zvezdivoje...
D

Djura Matic

pre 10 meseci

Da nije bilo Hrvatskih fudbalera 91 Zvezda ne bi videla trofej Lige Sampiona ! Dinamo je za Zvezdu i Partizan Real Madrid ! Dinamo je uvek u Evropi i njihovi igraci uvek igraju EP i SP ! Zato i vrede toliko ! Srbija nije igrala EP 40 godina a na SP ne mogu grupu da prodju . U LS i LE nista posebno nisu . Dinamo ima svoje igrace nemaju strance . Zvezdi se pstadion potopio pre mesec dana , Partizan struju nema !
P

Pedja 44

pre 10 meseci

O cemu pricas pogledaj trofeje Zvezda ne samo da je osvojili ligu sampiona, bila je I prvak sveta, uz to ima Finale kupa Uefa silna polu finala raznih Evropskih takmicenje. Partizan ima Finale lige sampiona , Sta Dinamo ima, osim sto pravi dobre transfere nista.
@

@pedja44

pre 10 meseci

Pogledaj timove zvezde i partizana tih godina, vecinski im igrali hrvati,bosnjaci,crnogorci,makednoci, kao sto je ovaj lik rekao, da nema njih, zvezda uopste nebi vidila trofeje.... zato im je sad taj uspjeh prepisan na jugoslovenski uspjeh, a ne srpski.
P

Pedja 44

pre 10 meseci

O cemu pricas? Jel za Real Madrid igraju samo Spanci? Losa ti logika klubovi nisu reprezentacije, uglavnom los pokusaj da umanjis uspeh Srpskih klubova Koji je miljama ispred Hrvatskih klubova . A da da dodam I Radnickiiz Nisha je igrao polu finale kupa Uefa.
@

@@Pedja 44

pre 10 meseci

Real Madrid je na zadnjoj utakmicu imao dva Spanca u ekipi. Tako tvoj argument ne pije vodu
K

Kumovi Vrbas

pre 10 meseci

Svetsko prvenstvo 1998 trece mesto, svetsko prvenstvo 2018 drugo mesto, i svetsko prvenstvo 2022 trece mesto. Od raspada SFRJ, daleko bolji od nas. Mi ne mozemo otici na Euro 24 godine. Zatim Dinamo od kada postoji LS igrao je daleko vise puta od Zvezde i Partizana, a i LE, kao i grupnu fazu Kupa Uefa takodje vise puta. Zvezda nije mogla da igra 9 godina grupnu fazu UEFA takmicenja jer je ispadala iz kvalifikacija. Pritom su u EU. Dinamo je godinama u top 50 klubova od 422 kluba koji su se takmicili pod Uefom kroz istoriju. Sve je ovo razlog zbog cega Dinamo prodaje igrace za velike pare, i to su igraci u glavnom iz omladinskog pogona, sto je cist profit, dok Zvezda i Partizan dovode strance u godinama u glavnom kao slobodne igrace...a to ne mozes prodati za ozbiljne pare. Zvezda 90% posto igraca ne moze prodfati za vece pare od 2 miliona evra, jer vecina njih su provereni stranci i domaci igraci u godinama. Tipa Kanga, Rodic, Kataji, Srnic, Mijailovic, Dragovic, Olajinka, Ivanic, Degenek, Milunovic, Gobeljic, Edmundo Ado, Falko...to su sve igraci za koje Zvezda ne moze dobiti vise od 2 miliona evra.
g

gost098

pre 10 meseci

Sve to što si rekao plus, Dinamo se financira od transfera a Zvezda iz države. Pa tako razni ljudu na forumu govore,Zvezda ima bolje rezultate,Zvezda,ovo,Zvezda ono. Dinsmo ništa nije napravio u europi samo prodaje. A šta bi Dinamo trebao napraviti. Osvojiti LP? Hahaha da sigurno. Posluje u plusu,kupuje jeftino proda skupo. Zvezda kupuje državnim novcem i znamo tko joj daje. Kad taj netko ode,pta onda?
a

alorodjaci

pre 10 meseci

Zvezda nema bolje rezultate od Dinama nakon raspada Juge. Ne bi se ni plasirali u ligu šampiona da vam nije državnog koeficijenta. Tu ste imali pomoć Partizana, dok Dinamo mora sve sam.
š

šid

pre 10 meseci

Maksimum radi Dinamo. Već 20-tak godina je u grupama UEFA a stvara top igrače za Hrvatsku. I 50-tih godina su Bobek i Vukas bili najbolji fudbaleri ex su.
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Naši igrači se samo u Italiji vode kao stranci pa im je bitan pasoš. Tako da prekinite više da lupetate sa tim.
M

Maestro

pre 10 meseci

Hrvati prodaju igrace za dobre pare zato sto svi ti igraci imaju pasos EU a pritom su hrvatski igraci da dobrom glasu zbog svih uspeha reprezentacije zadnje dve i po decenije,a cinjenica je da posle generacije Modrica,Rakitica,Kovacica,Mandzukica i ostalih niko od tih skupih prodaja Dinama nista nije uradio osim Gvardiola,svi su propali i Coric,Rog,Pjaca,Jedvaj,Halilovic i gomila drugih...
S

SrpskiCope

pre 10 meseci

Uz Gvardiola, eto ti Olmo i Majer, evo sad i Šutalo - svi već sada ovjenčani kakvim reprezentativnim odličjem. Selektivno ti je pamćenje. Smanji dozu copiuma
N

Nenad1246

pre 10 meseci

U Holandiji nije bitan pasoš. Zapravo bitan je samo u Italiji.
Š

Šahmat

pre 10 meseci

Terziću vidi pa pokloni Lekovića švabama.Mali mora da dobije šansu.
P

Pedja 33

pre 10 meseci

Mnogi pitaju se kako da Dinamo za toliko prodaje a nasi klubovi ne mogu. Veoma jednostavno reprezentacija, njihova reprezentacija je 3 na svetu I to je odlicna reklama uz to su I EU.
g

gost098

pre 10 meseci

Zato je Juve istresao 80 mil za Vlahovića!
D

DušanRs

pre 10 meseci

Poslednja zaovstavština Mamića....
D

Dejani

pre 10 meseci

Ništa nije čudno sto Dinamo uspijeva da ‘’uvali’’ igrače za tolike pare. Dinamo i igrači pretezno uspiju u tim klubovima u koji dodju i to im je reklama za iduce transfere. Pogledajte naše igrače. Stevanović sto je otišao u City, braca Ilic nisu zaigrali za City, nego moraju sporednim putevima da se dokazuju, Erakovic otišao u Zenit, Njegoš Petrovic u Granadu koja je ispala, Gavrić u Ferencvaros u kojem ne igra, Grujic kao u Liverpool, a nije ni zaigrao kako treba, Lazara Markovica krenulo u Benfici pa pade u Liverpoolu. Luka Jovic igrao nešto malo u Benfici, igrom slucaja ga krenulo u Frankfurtu, a u Realu ništa, Fiorentina ništa specijalno. Kod Hrvata treba poceti od Modrica pa na dalje. Hrvatska reprezentacija je bila u Rusiji druga, u Kararu treća, a šta je sa našom reprezentacijom? Sve to diže cijenu. Nasi igrači pretezno kada okuse pare i zapad prestanu da se trude, pocnu da izlaze i postanu im drustvene mreže i žene važnije od fudbala. Možeš na prste da izbrojis ko je kod nas pravi fudbalski radnik, dok je kod Hrvata obrnuto. Eto zašto Dinamo može da proda tako dobro.

Enzo bg

pre 10 meseci

Ne mogu da gresim dusu, ali ja ne znam na koju foru Dinamo uzima ovolike pare za nedokazane igrace. Okej napravili su oni mnogo dobrih igraca, ali i prodali su 5 puta vise takvih koji sad ne mogu nigde da igraju. Pjaca, Brekalo, Ćorić, Benkovic, Rog, Halilovic, Jedvaj
T

Trpke

pre 10 meseci

A zamisli tek Koliko je propalih brazilaca,argentinaca,afrikanaca.. Ujke generalno prave kvalitetne fudbalere u odnosu na populaciju ..
D

Dejani

pre 10 meseci

Zato sto su prethodno napravili rezultat. Uvijek su se vratili po Evropi, ma svjetskom i evropskom su uvijek bili tu negdje. U Francuskoj treći na svijetu, u Rusiji drugi pa u Kataru opet treći, to ti je sve reklama. Ima i kod njih igrača koji ne uspiju, ali jedan Modric je jedne godine proglašen za najboljeg igrača na svijetu. To isto ima uticaj. A gledaj naše. Evropsko prvenstvo ne pamtim da smo igrali, a neki koji ovde komentarišu nisu ni bili rodjeni kada su naši poslednji puta igrali, a o svjetskom da ne pricam. Slavimo kada se ovalifikujemo, a tamo nabijaju gol razliku sa nama. 2006 nas nabili Argentina i Holandija, 2010 tragično ispali, u Rusiji se Šiptari sprdali s nama, u Kataru takodje… Treba realno sagledati, jadni smo…
M

Mladić

pre 10 meseci

Vrlo jednostavno.Igraju često LŠ.Imaju Mamića koji ima karakter,nije željan i gladan,poštuju sebe.Danas panj Megvajer košta 80M.
@

@Enzo

pre 10 meseci

Pa zato sto redovno godinama u nazad lazu narod i javnost za koliko su zaista prodali igrace,recimo prodaju jednog igraca za 5.mil a ovamo lazno objave da su ga prodali za 10-15mil samo da bi sebi dizali cenu,to ti je to ukratko!
g

gostrt

pre 10 meseci

hrvatski igraci se u evropi vode kao domaci ,dok nasi kao stranci jer ne pripadamo EU,samim tim mogu vise para da uzmu
.

.234

pre 10 meseci

A gdje si ti vidio da je sutalo nedokazan igrac? Za tvoju informaciju mogu ti reci da je sutalo u svom debiju protiv francuske strpao mbappea,benzemu i nkunkua u đep, tu se vec vidilo da je lik talent.
D

Druže

pre 10 meseci

Nije 5 puta više
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

godinama u nazad Dinamo radi vrhunske zarade i stvarno svaka im cast na tome.Ne dovode skupa pojacanja ali zato prosek od prodaje oko 50 miliona po sezoni.Lš ne igraju ali zato su mogli Maksimir da renoviraju i da od tih para dovedu vrhunske strucnjake za obuku mladih fudbalera od kojih ce klub da zivi narednih godina.Ljudi rade posao opasno sa prodajom kao Porto Sporting Ajax Benfika
B

Belgrano

pre 10 meseci

Kad su renovirali Maksimir? Najruzniji i najjadniji stadion na citavom svetu.
M

Milojko Arsenic

pre 10 meseci

Znam ja jedan klub koji isto tako rasprodaje sve sto iole valja od igraca jer je u dugu od preko 100.mil zbog cega mu je i isecena struja,isti su oni ko dinamo,i jednima i drugima njofra bio osnivac i predsednik kluba!
g

gost098

pre 10 meseci

E Milojko,Milojko,rugaš se svima a ne vidiš u svom dvorištu. Od kud Zvezdi novac? Od prodaje igrača? Kad te država plača umjesto da se pokriješ po ušima i šutiš ti zjačiš. Zvezda će se naći možda u još goroj situaciji, kad državni novac prestane da dolazi i kad taj netko tko ga daje ne bude više tu gdje je. Onda kreće šou!!
M

Milojko Arsenic

pre 10 meseci

Znam ja jedan klub koji isto tako rasprodaje sve sto iole valja od igraca jer je u dugu od preko 100.mil zbog cega mu je i isecena struja,isti su oni ko dinamo,i jednima i drugima njofra bio osnivac i predsednik kluba!
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

dali bi ga tvorza i vazura na prvi milion ponude
p

prevara

pre 10 meseci

Šta ti stranci vide u tim igračima, realno nikakav fudbal ne igraju, kakav bre šutalo, ivanšeci, to je neka klasa osrednjih igrača, ali izgleda navikli da sami nude dinamu 20 miliona. ove štutale i ivanšeci bi iz Zvezde i Partizana otišli za brat bratu 3 miliona evra maximum, znači isti igrači.
g

gost11111

pre 10 meseci

Taj sutalo je za srpske braniče njemanja vidic....a ivanusec za vaseg SMS-a ili kostica realno izmislio fudbal....ali eto svi u europi glupi....ili jos bolje ajmo onu teorijuto oni placaju samo da napokste srpskom fudbalu hahahah
@

@prevara

pre 10 meseci

Kako moze lik koji strpa u debiju za reprezentaciju mbappea,benzemu,nkunkua u đep, ili ovaj drugi koji izdribla pola nizozemske obrane i dadne jaku asistenciju ovom drugom biti osrednji igraci? Jednostvano mi sebe sami lazemo, i ne mozemo priznati da neko ima vise talenata u klubu koje na kraju naplate onoliko koliko treba!
Г

Гост442

pre 10 meseci

Не морате да пустите коментар, али чиње ица је да је Динамо Загреб бивши клуб, јер је главни идеолог дефинитивно отишао и ови трансфери су његова заоставштина. За годину две биће поново тамо где је некада био, далеко иза Звезде
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

i ja kazem i dan danas zive na njegovom radu
S

SrpskiCope

pre 10 meseci

Do Mamića: repka ništa, skoro eliminirana s SP 2018., Dinamo kanta za napucavanje u Europi. Nakon Mamićeva bijega: Hrvatska 2. pa 3. na SP, Dinamo u Europi pobjeđuje Benficu, Sevillu, Chelsea, Tottenham, West Ham, Atalantu Lažete se i izvrnjavate stanje stvari da biste se bolje osjećali - mislim, ništa čudno za vas, al da, malo jadno
o

otkud zastava...

pre 10 meseci

...jsd-a na slici?
s

smanji dozu

pre 10 meseci

otkad je nasa crveno bela ?
B

Bobek.

pre 10 meseci

Ovi poceli ko njihova braca iz jsda,samo prodaji sve sto mozes a u Evropi se svi sprdaju sa njima i izbacuju ih lagano,ista je to sorta,nema nikakve razlike!
p

patuljasti zlotvor

pre 10 meseci

da svi se sprdaju sa njima ..ferenc, trabzon,makabi,omonija jeste znas ti
@

@patuljasti

pre 10 meseci

Dinamo zagreb(1996) 5 komada,Rapid 5 komada,Petah Tikva 5 komada,Austrija Bec 5 komada,Samrok 5 komada,Lion 5 komada,Fljamurtari...itd itd Hoces jos da nabrajam?
M

Mile led

pre 10 meseci

Otkud prtizanova zastava na stolu..?!
Y

Yyy

pre 10 meseci

Stidi se..
M

Mile led

pre 10 meseci

Otkud prtizanova zastava na stolu..?!
V

Veljo92

pre 10 meseci

I evo još jedan
?

??

pre 10 meseci

Ali sutalo
p

prti

pre 10 meseci

Mali klub, veliki izvoznik. Rezultati nebitni samo tranferi i prodaja i zarada od istih...
g

gost098

pre 10 meseci

A šta su rezultati za male klubove sa balkana? Zvezda će osvojiti LP? Aha,kad na vrbi rodi grožđe. I još nešto. Lako se busati u prsa ,kad ti država daje proračun. Znamo kako to završava,prije ili kasnije.
D

Don Vito Corleone.

pre 10 meseci

Zvezda koja ima bolje rezultate poslednjih godina od Dinama Z, plafon proda za 7 miliona, a uglavnom je to i mnogo manje, a Dinamo Z mrtvo ladno proda za 23 miliona evra. Sada će dušebrižnici da kažu ali oni su iz EU i nisu stranci. Što je tačno i ima donekle veze. Ali da ja onda pitam, jel ti EU papiri vrede toliko da oni po 3, 4 pa čak i mnogo više puta od toga prodaju od nas. Pa neće biti da su papiri baš glavni razlog. Ipak je glavni razlog do nas. Ako si top kvalitet kupiće oni kod nas za velike pare i ako nemaš papire. Partizan neću ni da pominjem, ni oni ne pamte kada su nekoga prodali za neke pare.
G

Gost Pera

pre 10 meseci

I sta Dinamo ima od prodaje igrača ? Gde njima idu tolike pare !? Jel imaju neki rezultat van Hrvatske !? Kupuju igrače ? Nov stadion ? Sta? Od kad im nije Mamic u klubu nisu videli LŠ...
D

DDF

pre 10 meseci

Mnogo prednosti je na strani Dinama naspram C.Zvezde...Eu,igraci nisu stranci,uspesi reprezentacije,hrvatski igraci nosioci u mnogim velikim timovima,monetarna politika transfera,...
d

dr.Zvezdan

pre 10 meseci

@corleone... pa samo se mali i amaterski klubovi hvale prodajom igraca,pravi klubovi,sampioni i evropski velikani cuvaju svoje najbolje igrace,osvajaju sa njima titule i igraju LS i LE redovno,to je ta glavna razlika izmedju elite u buranije!
P

Pedja108

pre 10 meseci

Ne samo sto su EU, Hrvatska ima izuzettne uspehe na SP. Govororimo o finalisti. Sa druge strane sta je Srbija uradila na SP,? Bili smo medju najgorima, nikoga da pobedimo, primali smo golova kao nekad Zair ili Haiti kad odu. Treba prvo ostvariti veliki rezultat, pa se posle godinama zivi od stare slave. I Dinamo ne bio to da nije bilo Mamica, koji je vrhunski vodio klub.
j

jedino vi ne

pre 10 meseci

don vito ...zna i svet kakva nam je liga
D

Don Vito Corleone.

pre 10 meseci

@@@@@. Ja bih prvi voleo da Zvezda prodaje za 30 miliona igrača. Moramo da priznamo da ne pravimo kvalitetne mlade igrače. Nije do talenta, jer je Srbija medju najtalentovanijima nacijama na Svetu u sportu, nego je do trenera. Nemamo trenere ni u seniorima a ni u mladjim kategorijama. Rak rana Srpskog sporta pa i fudbala su TRENERI. Ovo što Zvezda na silu gura mlade igrače, to je da bi se što pre prodali. Nemamo mi mladog superstara, koji će na terenu jednim potezom da baci na dupe dva protivnička igrača. A to je radio Perica Ognjenović, a šta je Stanković radio sa 17 18 godina, pusti priču. Kada si mladi superstar to se vidi odmah iz Aviona, ne treba ti 10 utakmica da bi to pokazao. Daće Bog da se takav uskoro pojavi u Zvezdi.
d

don joe redington aka tomy selbi

pre 10 meseci

loša ti percepcija, ne prodaje dinsmo, igrače, već repka koja je zadnjih deset godina u vrhu svetskog fudbala, nije sporno da dinamo i uopšte hrvatska ima dobru školu, koja izvozi u lige petice kao nosioce igre, a onda repka od takvih igrača već pre tekme pravi psihološki presing na protivnika, još posle prvog dobrog plssmana na svetskom prvenstvu, nikom nije svejedno igrati protiv njih, da je srbija mesto hrvata u vrhu svetskog fudbals, igrači vrhunski bi išli za 30 miliona, a i pored toga imali smo transfere sa 60 i 80 miliona eura evo i mitrović za 125 miliolns, jedino he joška gvardiol za 100 miloma balkan dinaridi su rasadnik sportista koji donose prevagi gde god igraju od hrvata joška gvatdio je za 100 miliona, bačk
I

Ispravak

pre 10 meseci

Zvezda nema bolje rezultate od Dinama, ni po kojem parametru. Dinamove značajne pobjede u posljednje vrijeme otkad je Maminho u BiH: Benfica, Tottenham, Chelsea, Atalanta, West Ham, Sevilla Zvezdine: Liverpool
g

gost098

pre 10 meseci

Čitam tu da neki govore "i šta će Dinamo sa pstama kad nisu ništa osvojili,prsvi šampioni grade ekipu i osvajaju". A šta će to Zvezda ili Partizan osvojiti? Ili Dinamo,hajduk,Sarajevo,Željo,Zrinski. Šta? Trabunjate gluposti. Sigurno će jedna zvezda igrati polufinale lige prvaka!. Aha,evo samo što nije. Ako svake godine bilo koji klub sa ovih prostora prođe grupu to je već uspjeh,sve drugo je dodatak. Dinamo kupuje jeftino i proda skupo,ako uleti LP ,super,ako me idemo opet sljedeće godine. Nikome nisu dužni. Zvezda se financira,svi znamo kako. Taj netko neće vječno biti tu gdje je. Šta onda? Tko će vraćati dugove?
C

Comi81

pre 10 meseci

E moj Terziću...
T

Terzic ti...

pre 10 meseci

...stavio🔒na bunker!
@

@Comi81

pre 10 meseci

Ispadate od Danaca provereno,jedva ste prosli 5-ti klub azerbejdzana Sabah i to na penale srecom,zato PsssT🤫
z

zitor523

pre 10 meseci

Oni su klub slicno salzburgu, nije ih nesto preterano briga kakvi ce biti u evropi i kakav ce rezultat imati, nego im je bitan budget koji ce koristit za investiciju na druge mlade igrace! Takodjer njihova je fudbalska skola 17 na svetu koliko sam video prema ciesu, a partizanove i zvezdine skole tu nema ni u opticaju! Isto tako kao klub su stvorili 15-16 finalista svetskog prvenstva, a nasi klubovi su stvorili igrace koji ne mogu dobiti ni raspalu bugarsku, a sa jordancima igraju u egalu.... mozemo mi njih zajeb.vat, sto su ispali od aeka, nece igrat lš bla bla, ali su daleko najjaci na ovim prostorima u ovom segmentu!
П

Пајдо

pre 10 meseci

Могао си се мало више потрудити... Превише је очигледно Ал' нема везе, коментар ти је на месту Да си жив и здрав
M

MateoK

pre 10 meseci

Ničeg vrhunskog u ovom poslu nema. Lik je starter u timu koji igra dva polufinala SP u nizu, ovo je ispod cene, a u paru sa atinskim debaklom izlaze na nulu u najboljem slučaju. To što su on i posebno Dominik dočekali leto 2023. u Zagrebu i onda ostali bez LŠ je takav dupli fail da sumnjam da će se oporaviti, pogotovo ako Hajduk izgura dobru sezonu. Nije da ih žalim, imali su sve u svojim rukama, a tek su ih Zvezda i Partizan naterali da prestanu da budu evropska kanta za napucavanje.
s

svaka cast

pre 10 meseci

zaradice ajax na njemu kasnije
J

Junker

pre 10 meseci

Ime kluba tj istorija transfera uticu i te kako na cene igraca, zato nasi klubovi prodaju igrace slicnog ili nekad veceg potencijala za daleko manje para nego npr Dinamo.
g

gost098

pre 10 meseci

To je apsolutno netočno. Tko je zvezdi kriv što je prodao Erakovića za 7 mil. Zvezda je mogla čekati da odigra LP,pa još koju utakmicu u repki i prodati ga za 15-20.
e

erek

pre 10 meseci

Svaka im čast! Koliko mi god ovo bilo tesko napisati.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Za 10 miliona mogu da skocakaju tim samo takav i ostane im 13 miliona 🙄
J

Jovica087

pre 10 meseci

Za 10 miliona mogu da sklope tim za sredinu tabele i eventualno grupnu fazu Konferencije... to sto mislis da si u FM-u babaroga zato sto nadjes nekog iz Eritreje ili Togoa pa on da 95 golova u polusezoni... ovo je fudbal, nije igrica.