Navijači Zamaleka (©Reuters)
Navijači Zamaleka (©Reuters)

AFRIKA: Rasplet u Grupi C Kosafa kupa, Zamalek može samo do trećeg mesta u Egiptu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.07.24. | 08:53

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kosafa kup)

Angoli treba pobeda nad Lesotom da bi se kvalifikovala u polufinale Kosafa kupa kao prvoplasirana ili drugoplasirana u Grupi C. Ima četiri boda iz dve utakmice. Lesoto je na samo bodu i ima teoretske šanse da bude lider ove grupe. Angola je dobila narednog rivala sa 4:1 pre nešto manje od godinu dana.

NAMIBIJA – SEJŠELI, 15.00

(Fudbal, Kosafa kup)

Namibija je posle dva kola Grupe A na četiri boda koliko ima i Angola. Obe selekcije imaju gol-razliku +1, pa bi s pobedom Namibijci sigurno bili u polufinalu ovog takmičenja u kome igraju reprezentacije sa istoka i juga Afrike. Ove reprezentacije su igrale pre pet godina, kada je Namibija dobila sa 3:0.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

HADIJA HOSANA – ETIOPIJA BUNA, 17.00

(Fudbal, Etiopija 1)

Pred poslednje kolo u Etiopiji, Hadija Hosana je na desetom mastu, u padu forme, tri poraza u prethodna četiir kola. Etiopija Buna je treća i tu će verovatno da ostane, mada preti Bahir Dar Kenema koja ima bod manje pred poslednjih 90 minuta. U prvom delu sezone u duelu ovih timova bilo je bez pobednika 1:1.

FARKO – ZAMALEK, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Zamalek se penje na tabeli egipatske elite. I dalje ima četiri zaostala meča, ali ne može u borbu za titulu. Realnost velikana iz Kaira je treća pozicija. Nedodirljivi su Piramids i Al Ahli. Zamalek je dobio dve od tri prethodna duela. Farko je na prvom mestu iznad zone ispadanja, sa dva boda više od ugroženog Baladijata, pa su i njemu bodovi preko potrebni. U prvom delu sezone Zamalek je pobedio Farko sa 2:0 na svom terenu.


tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara