Nenad Tomović (©Shutterstock)
Nenad Tomović (©Shutterstock)

AEK se nameračio na Srbe: Tomović novi pik crno-žutih

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.07.20. | 12:16

Na listi želja i Vranješ i Planić

Rešio je AEK da mu komandant odbrane u narednoj sezoni bude Srbin. I već trojica igrača su se našla na listi želja atinskih crno-žutih.

Na prvom mestu je Ognjen Vranješ, zbog toga što je već igrao za AEK, dobro poznaje klub, ekipu, a vole ga i navijači. Zato će klub iz Atine probati da se dogovori sa Anderlehtom oko otkupa nekadašnjeg reprezentativca BiH.

Izabrane vesti

Kao kandidat za novog štopera AEK-a pominjao se i Bogdan Planić, mada je njegova situacija oko ugovora sa rumunskim FCSB još nerešena. I sada se kao treći, novi kandidat pojavio Nenad Tomović.

Nekadašnji reprezentativac Srbije ima 33 godine, pod ugovorom je sa Kjevom, ali je ovu sezonu igrao u dresu SPAL-a kao pozajmljeni fudbaler. Skupio je 23 nastupa za klub iz Ferare, a po završetku sezone vratiće se u Kjevo, sa kojim ga veže ugovor na još godinu dana.

Međutim, smatraju Grci da njegova cena, s obzirom na sve okolnosti, neće biti prevelika, ukoliko AEK na kraju proceni da je Tomović najbolje rešenje za štopera za narednu takmičarsku godinu.

Punih 10 godina je Nenad Tomović u Italiji, gde je igrao za Đenovu, Leće, Fjorentinu, Kjevo i SPAL. Pre toga u Srbiji je nosio dres Rada i Crvene zvezde.


tagovi

Nenad TomovićAEKKjevoSpal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara