Komentari na vest

Aber iz Francuske: Zvezda merkala kamerunskog reprezentativca da upari Anžeov napadački tandem

a

ahaa

pre gotovo 3 godine

bio je rezervna opcija u slučaju nedolaska Dionija, tako da on u Zvezdu neće doći
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

sve si reko ali nemas kome mene je licno sramota sto taj gobeljc igra u zvezdi.Komentar na mestu Dzaba ste krecili.
P

Psycho

pre gotovo 3 godine

koliko su para pukli zadnjih par godina za napadace bez nekakvog ozbiljnog rezultata bolje da su za te sve pare vratili Joveljica jos pametnije bi bilo da ga nisu prodavali ali sta mi obicni navijaci znamo o fudbalu imamo Mrkelu on zna sve
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ajde da kažem da Zvezda kreće da se izvlači iz blata dolaskom Grofa. Uradio je dosta dobar prelazni rok, doveo je 5, 6 dosta dobrih igrača za naše uslove. Plus mu je ostao Katai koga je Lalatović doveo. Miloje je doveo Bena, ali je imao i nekoliko promašaja koje je on tražio. Hoću da kažem da su sve igrače koji su nešto valjali, doveli su treneri. Kada je naša uprava sama dovodila igrače, to su bili mnogo skupi promašaji, a bilo ih je mnogo. Postavlja se dva pitanja, da li su oni baš toliko nesposobni da bace nenormalne pare za tri godine za promašene igrače, ili je nešto drugo u pitanju. Možda je NJEPRA RAPA. Nisam baš toliko siguran da je TVORZA toliki pacer pa da promaši toliko igrača. Ja i ako ne mogu da ga smislim, i dalje tvrdim da je TVORZA vrhunski sportski radnik u organizaciji posla. Dok je Mrkela, žali Bože. Ako se pogleda ovaj prelazni rok, dosta govori o našoj skauting služba, kako to izgleda kada oni sami dovode igrače. Dragović je došao, neverovatna stvar. Ali njega je Deda doveo. I on i Deda su imali veliku želju da dodje u Zvezdu. Napadač se čekao do poslednje sekunde, koji ima statistiku sačuvaj Bože, ali neka igra pa da vidimo. Bekova nema ni na vidiku. Gajić je rezervni bek, o onom drugom cirkuzantu neću ni da pričam. Levi bek ne može tri godine da se dovede. Rodić će se povrediti koliko igra. Doveden je Krstičić više zbog imena nego nekog velikog kvaliteta. On se ni u Aeku nije nadigrao. Mislim da bi u ovom trenutku LE bio veliki uspeh, a tek LŠ...
C

Comi81

pre gotovo 3 godine

Mi 5 godina nismo sposobni 2 beka da dovedemo...Nesposobna uprava!!!
S

Stop populizmu

pre gotovo 3 godine

Koga bi ti doveo u evropsku Zvezdu? Još samo nismo dovodili rezervne bekove. U Srbiji nema bekova za Zvezdu, a ludački je stranca trošiti na tom mestu. Nije slučajno to što ni Milojević, ni Stanković ne insistiraju na dovođenju levog beka. O tome pišete samo vi internet komentatori.
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Ovo napamet dovodjenje napadaca po svaku cenu nam se toliko puta obilo o glavu!!! Neko je bas uporan!!!
F

Fresh

pre gotovo 3 godine

Daj samo da se nešto piše!
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Ljudi moji mi imamo takav tim po godinama koji je maltene čitav 30+ koji ćemo morati da podmladimo od sledece sezone obavezno. Najvise mi je krivo što mladi dobijaju šansu na kašičicu. Ajde u Evropskim mecevima moras da imaš iskusne igrače ali nama i u prvenstvu oni igraju minornu ulogu, ono samo da se ispuni bonus. Mi ne stvaramo igrače i to mi je najviše krivo. Gde su naša deca kao nekad? Pa Deki prvi je naše dete. A sada mu dovode iz nekog Grafičara. Taj Grafičar je opasna neka šema u kojoj se peru pare.
S

Stop populizmu

pre gotovo 3 godine

FK Buvljak imaš na nekoj drugoj strani. Populizam o mladima ili starima ne interesuje navijače. Njih interesuju pobede, titule i evropske utakmice. Populizam o proseku godina opstaje samo na internetu. A kad smo već kod tog populizma - Zvezda upravo poslednjih godina pruža šansu mladima, pre su bežali iz kluba. Ove sezone bukvalno ceo tim Grafičara će biti od naših omladinaca. A gde nam je novi Deki, to je pitanje za struku i naš fudbal u celini. Možda neki misle da smo talentovanija fudbalska nacija nego što to zaista jesmo.
S

Stop Tebi

pre gotovo 3 godine

@Stop Populizmu. Tebe pratim već neko vreme. TI si najveći BOT na ovim vestima.
G

Gxx

pre gotovo 3 godine

To znaci onaj prvi je greska...
c

crvena zvezda 45

pre gotovo 3 godine

Lepo lepo, divno je znati kako sezone prolaze mi iste greške iznova i iznova pravimo. Mogli smo Bahokena, mi dovedemo Dionija, prošle sezone mogli smo Destra, mi dovedemo Falćinelija od kog je Pavkov bio bolji strelac, sezona pre toga Boaći izubijan od povreda, kul kul.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Ne bi mi Destra doveli nikad a mozda ni tad,osim ako ne bi nekim cudom dobio nenormalnu platu a ovi sto igraju nemaju redovna primanja
c

crvena zvezda 45

pre gotovo 3 godine

@DSCZ Destro je Zvezdi ponuđen prošlo leto od strane Mihe na pozajmicu, toliko nemoguće da dođe nije, sad naravno jeste nemoguće budući da je čovek završio sa 11 golova u Seriji A sezonu, ali prošlo leto itekako je bilo moguće.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Moze njega Miha da salje gde hoce ako covek nece da dodje...Destro je nekad bio preozbiljan talenat,usudicu se da kazem kada se pojavio i jedan od najvecih i nece on sigurno igrati za sitne pare,eventualno ako bi ga Miha placao ali druze budi realan,Destro je igracina a mi za takve nemamo para,jedno je Dragovic koji ima dosta motiva da igra kod nas za manje para,ovaj covek ce igrati u Italiji u dosta solidnom klubu za solidnu svotu novca kakvom Terza moze samo da ga prevari ili da je ulaskom u evropu strpa sebi u dzep.Mi pojacanja placamo verovatno u visini njegove plate.Bilo bi to vise od bombetine za nas
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Pa bolje da su da doveli ovog špica koji lici na pravog golgetera a ne onog Dionija koji lici na drinkeroša piva i meni se cini da ce biti prevara od igraca,,,,,
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Neka prebace koji kes kosarkaskom klubu kome je puno potrebniji a ne oni pored Pavkova,Krstovica i Bena dovode onog Dionija samo sto je igrac iz lige petice a o kvalitetu je dovoljno pregledati njegov CV u njemu se vidi da je opasna prevara,,,,,,,
A

Alessandro

pre gotovo 3 godine

Ligika zvana ako želiš da igraš napadački fudbal dovedi što više napadača a to što će Rodić da se raspadne i što Gajić nema alternativu nema veze.
S

Stop populizmu

pre gotovo 3 godine

Do pre neki dan si garant pisao "a gde je napadač".
p

perkan12

pre gotovo 3 godine

Ma pre ce u zvezdu kakav monpelje
k

kaboom

pre gotovo 3 godine

A gde ce ga Zvezda inace?
V

VladaBor

pre gotovo 3 godine

Slobodan igrač je Moha iz Slovan Bratislave. Dovedite njega. Paklen igrač. 5
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Bio je želja pre, ali je ipak doveden Van la Para
G

Gost010

pre gotovo 3 godine

Ma cekamo Ohija, on ce sigurno biti pojacanje, ovo ostalo tesko.
K

Keva mu iz Čačka

pre gotovo 3 godine

Sve se nema, živi se od prodaje Boaćija, stiže Bokal i Omondjuonfa... A tako ste se želeli DREAM TEAM 😂😂😂
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

Prvo: to dream team su novinarski natpisi i novinari loze sami sebe. Drugo: bolje prati almeriju nego sto visis ovde Trece: srecna sezona kupanja i srecan spust Dunavom iz Slovacke za koji dan
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Ko kaze da se nema i da se zivi od Boacija ?! Sta lupetas ? U prethodne 4 sezone smo toliko para uzeli da bi trebala da dolaze jos skuplja pojacanja da vas ugasimo zauvek, sreca vasa pa Terzic uzima malo i za Masu.
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Ne daj bože da dovedu levog i desnog beka kad već ne može da ih izbaci omladinska škola. I samo neka tovare ove 30+ igrače koji posle ne mogu nigde da se prodaju. Vrhunsko poslovanje. Za udžbenike.
N

Novinarsko škrabalo

pre gotovo 3 godine

A koga je to Zvezda prodala dobro, a da je mlad igrač, dovode se igrači koji imaju jake utakmice u nogama za Evropu, ne treba nam balavci koji se pogube kad igraju utakmicu u Evropi, primer Nikolic ne moze pre Kange od 30 godine. To je ono što nama treba, za šta se igra fudbal, a ne prodaja igrača.
C

CzBgg

pre gotovo 3 godine

Mi ne moramo da guramo klince, nismo prinudjeni, sa njima u Evropu tesko, treba ti kvalitet ali i iskustvo, fizicka sprema. Ovi 30+ crnci su za npr malog Lazetica Drogba i Anelka.
H

Hhh

pre gotovo 3 godine

Kome on našao da priča, pa prošle godine imao poraz samo od Zvezde, pisale su se ovde ode o nepobedivosti Partizana i najdužem nizu pobeda. Ajde bre propaganda, sve možete da dobijete jedino derbi ne.