Komentari na vest

A šta je trebalo, da slavimo s njima na tribini?! (VIDEO)

K

Kon

pre oko 2 godine

Osuđujem ponašanje igrača Partizana, ali da se ne zaboravi prošlogodišnje finale, skidanje gaća Gobeljića, hvatanje za međunožje Kange. Toliko o "kulturi" igrača, navijača, uprave, trenera i jednih i drugih.
P

PFC Forever

pre oko 2 godine

Vaspitanje i disciplina nula. Prvo ih uče da treba da budeš čovek i sportista a tek onda igrač. Onda talenat i rad. Sve to ide zajedno u paketu. Samo da su svi aplaudirali pobedniku na pobedi i to je to. To je sport. Gubiš i dobijaš. Fer i pošteno. Nema ljutnje. Bolji su bili i pobedili.
G

Gost123454321

pre oko 2 godine

Ovu sestoricu iz PARTIZAN-a pod hitno najuriti sa sve lopovskom i nesposobnom upravom... pa neka cestitaju Terzicu i kriminalcima sa severa (cast izuzetcima) osvojene trofeje...
G

Gost900

pre oko 2 godine

Naravno da ne treba da slavis ali i u porazu treba biti dostojanstven i poneti se sportski i da pokusas mrznju da svedes na sto manji nivo,ali to je tvoja stvar i izmedju ostalog nikad neces ni postati bolji igrac vec obican prosek..Uglavnom nebitan si lik u najmanju ruku
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Pa ako ste hteli bar nesto da proslavite, mogli ste….
C

Corliiii898

pre oko 2 godine

Bruka i sramota je ovo ponasanje igraca Partizana Zamislite da u finalu lige sampiona poraze i od u svlačionicu dok se pobedniku dodeljuju medalje ne bi ih nista opralo Ovo je nepostovanje prema protivniku sramote dres Partizana
G

Gost123454321

pre oko 2 godine

Poredis ligu sampiona i ovo nase smesno takmicenje... u svakom smislu je neuporedivo... a kome su trebali da cestitaju, vasem doktoru Terzicu, kriminalcima na severu ili ovim polutanima kojima su napunjene glave da su nedodirljivi i najaci u univerzumu...!?
G

Gosticc

pre oko 2 godine

На страну све што се дешава у фудбалу кошарци и ко где меша прсте и остало... Нису ни једни ни други навијачи нешто посебно, посебно овде кад се коментарише... Али овде се бар то види, може Звезда да освоји још пет наредних година титулу, ма може шта хоће, навијачи ће опет бити јадни у својим коментарисањима и свему осталом. Не умете ви да волите свој клуб, ви умете да мрзите туђи, живите за то да би прозивали другога а не да би се радовали успеху свог клуба. Е, зато ће сви који се у овоме проналазе увек бити јадници, не навијачи него јадници. Само наставите другари, то је прави пут, да до краја живота будете затуцани дегенерици без грама мозга.
G

Gost222

pre oko 2 godine

Ne znam da li shvatas da si sam sebe okarakterisao ovim komentarom za sve ono sto optuzujes navijace suparnickog tima?
Z

ZA VAS GOSPODO FOTELJASI !

pre oko 2 godine

UPRAVO PARTIZANA ,DALI VAM JE OSTANAK U FOTELJE VAZNIJI OD BRUKE I STETU KOJU CINITE PARTIZANU. DALI SE STIDITE VASEG RADA ,VASE NESPOSOBNOSTI ! AKO VOLITE KLUB VI BI GA NAPUSTILI ! POZDRAV - PARTIZANOVCI !
D

DjulaMeshter

pre oko 2 godine

Jel bilo regularno Stanojeeeee?
Z

Zigi

pre oko 2 godine

Nevaspitan bio,nevaspitan ostao.
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Stvarno šta znači to busanje, stezanje vilica, neartikulisani krici, pumpanja razna? To važi i za košarkašku sekciju čemu tolika mržnja? Valjda su mislili da će stalno pobeđivati posebno u basketu? Opušteno momci, ipak je to samo sport.
P

Pivski maligan

pre oko 2 godine

Liga apsurda loseg fudbala.pustanja svoj svome.kad znas da ce derbi prvog kola play offa bit 0-0 i kad znas ds posle toga niko nece kiksat onda to nije fudbal.kad se sude penali jednima i drugima jel su to zvezda i partiza .kad je tadic na vlasti partizan serija trofeja u svim sportovima kad je vucic zvezda.nema tu sporta nego politika odlucje.40 kola skoro 1 poraz obe ekipe dajte molim vas.
c

cobe1985

pre oko 2 godine

valjda si trebao nauciti sta je elementarna kultura. ljudi izgube finale lš, pa ostanu i aplauzom pozdrave dodelu trofeja. kod vas to nije moguce jer ste zadojeni mznjom
O

Opa Miki

pre oko 2 godine

A jeste sad... Oni finale LŠ videli samo na tv-u, ili ako su kupili ulaznice, trofej kad dođu na Rajko Mitić da igraju protiv Zvezde. Doduše Markec ga je video i u Liverpulovom muzeju...
G

GZ11080

pre oko 2 godine

Jel me zezas? Cestitali su svakom po na osob. Sta je jos trebalo da se zahvale sto nam je uopste dozvoljeno da igramo finale!?

@GZ11080 |

pre oko 2 godine

Ocigledno je trebalo mozda i da dozvole da ih malo provozaju na tenku kroz grad.
B

BikonjaAliCrni

pre oko 2 godine

Ovo samo pokazuje o kakvoj gromadi je reč. Katai je zavukao dva komada i rutinski je bolji i u svemu ozbiljniji klub uzeo kup, a partizani i dalje pričaju o nekom svom poštenju dok im u timu igraju igrači koji bi se po kvalitetu bez pomoći Bjeke borili za opstanak:))))) Zato im jedino i preostaje da se ovako ponašaju i da skupljaju simpatije svojih malobrojnih istomišljenika:)))
К

Констракта

pre oko 2 godine

Срамотна изјава, погледајте ко је први стао и поздравио играче партизана када су кренули на доделу медаља...
;

;p

pre oko 2 godine

Najveći uspesi Partizana ove sezone - Štulićevo provociranje navijača Zvezde (pre nego što je zaplakao i tražio oproštaj) u kup meču CZV-Radnički Niš
P

Pristrasni posmatrač

pre oko 2 godine

Caci Urošević je jedan retko nevaspitan i "napaljen" čovek, stalno je u nekom agresivnom stanju, prava sirovina - šta od njega drugo očekivati...?!
N

Nicker

pre oko 2 godine

Jel bila prirodna tvoja reakcija na gol Natka u derbiju u prvenstvu?
J

Jesse Custer

pre oko 2 godine

Ako vas neko pita kako izgleda bolesna mržnja prema nekome ili nečemu, samo mu pokažite facu i grimase Uroševića kada slavi gol i uporedite sa time kako Katai slavi gol. Onakvo ponašanje ne može biti normalno. Kada ste videli da neki igrač Zvezde tako slavi gol ili pobedu? Sa izuzetkom Gobeljića, jer je on ipak posebna priča i nadam se da ga više neću gledati u dresu Zvezde. U Partizanu je svaki drugi igrač toliko zadojen mržnjom, da je odvratno za gledanje.
M

Mитт

pre oko 2 godine

На факултету би у једном кафићу сједило нас типа 10 цигана и 30-40+ гробара. Са наше стране би се чуло кад кад мало пецкања и оно класично навијање : то! ајде, гази и сл! Са њихове стране сем моја два пријатеља гробара који се људи јесу нервирали, псовали мртву игру, кад кад судију што је и нормално остала апсолутна већина је хистерисала, мајку циганску псовала, причала о теоријама завјере. Чиста трагикомедија.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Ima li neki ozbiljan trener da je slobodan koji nije bio u Partizanu neka bude i stranac koji moze doci u Partizan zna li ko?
k

kuliša

pre oko 2 godine

Nema nece niko