"Albert Nađ"
"Albert Nađ"

A sad nešto sasvim drugačije: Albert Nađ sportski direktor u Srpskoj ligi

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.01.17. | 09:22

I to u - barem po jesenjim razultatima - najgorem timu Srpske lige

Albert NađKao čovek zadužen za transfer aktivnosti u Partizanu osvajao je titule i igrao grupne faze evropskih takmičenja, čak i Ligu šampiona. A sad nešto sasvim drugačije.  Albert Nađ će, piše Sportski žurnal, biti imenovan za sportskog direktora srpskoligaša Rakovice.
"Imaće kompletna zaduženja oko prvog tima, a na mestu trenera ostao je Dragan Stefanović. Iako smo poslednji na tabeli sa svega pet bodova nismo se odrekli borbe za opstanak. Ubeđen sam da će dolazak velikog imena našeg fudbala privući igrače koji žele napredak u karijeri", optimista je predsednik Rakovice Igor Dejanović.

I Nađ se nada da će Rakovica, koja je prvu pobedu u sezoni ostvarila u poslednjem, 15. kolu jesenjeg dela prvenstva, uspeti da se izbori za ostanak u trećem rangu takmičenja u fudbalskoj piramidi Srbije.
"Beograd je pun talentovanih igrača, koji često ne dobiju šansu u superligaškim timovima i prekinu sa radom u godinama kada mogu najviše da pruže. Hoćemo to da promenimo i vratimo Fudbal u glavnom gradu na mesto koje zaslužuje", kaže Nađ.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Albert NađIM RakovicaPrva liga SrbijeSrbijaSrpska liga Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara