A posle zatvora u - Fajenord

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.01.20. | 20:58

Dik Advokat zove Kokorina u Roterdam

Fajenord ima dosta problema s efikasnošću ove sezone. Tim iz Roterdama u prvom delu sezone postizao je tek 1,7 golova po meču i osim Stivena Bergajsa nema raspoloženog golgetera, zbog čega Dik Advokat želi da u ovom prelaznom roku ojača oštricu napada. 

Njegova ideja, doduše, dosta je čudna, javljaju pojedini holandski mediji, imajući u vidu da bivši selektor Srbije želi da dovede Aleksandra Kokorina?! Poslednju takmičarsku utakmicu nekada jedan od najtalentovanijih ruskih fudbalera odigrao je još pre godinu i po dana, a razlog su problemi sa zakonom, zbog čega je čak ležao u zatvoru sve do septembra prošle godine. 

Izabrane vesti

Podsetimo, Kokorin se zajedno sa svojim saigračem iz reprezentacije Pavelom Mamajevim potukao u jednom kafiću. Njih dvojica su tom prilikom povredili službenika ministarstva industrije, zbog čega nije bilo šanse da se izvuku.

Dik Advokat dobro poznaje Kokorina s kojim je imao prilike da sarađuje dok je vodio nacionalni tim Rusije. Iskusni stručnjak očito veruje da 28-godišnji Rus može uspešno da se vrati fudbalu. 

Kako tvrde Holanđani, Fajenord će pokušati da na šestomesečnu pozajmicu dovede Kokorina.   

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara